Здравейте.Искам да питам защо при включено 4х4 при движение се чува някакво звънтене под джипа.Не е причукване а точно звънтене.Така ли е или има нещо което не е вред.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4х4 Либърти 3.7
Свий
X
-
-
От: 4х4 Либърти 3.7
Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнениеФул тайм е , чува се при всички положения на лоста при 4х4 .При нормална позиция само на задно не звънти. А за разбит преден кардан откЪде шлиците ,да разбирам самият кардан или карето,лагер ?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Един страничен въпрос.
Ако е фултайм, какво значиПървоначално публикуван от tsani Преглед на мнение... при включено 4х4 ...ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
По просто казано при Фул Тайм,лоста има още една позиция,а именно тя е е фул тайм.При нея може да се кара с включено 4х4 при всякакви условия а именно на сняг ,мокро ,сухо.Докато при парти тайм само на хлъзгави участатъци.До колкото си спомням едното е с отворен ,а другото със затворен деференциал
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеЕдин страничен въпрос.
Ако е фултайм, какво значи ?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
е са и аз не се сдържах... само думата "каре" предполага нещо четворно, ако не е кръстачка, ква форма ше има туй?
видях за кръглите, може ли малко разяснение, че наистина ми е интересноLand Rover Discovery 300Tdi ... и други без значение
Коментар
-
Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнениеСамо да попитам карето за моят джип от кой модел е гледам има едни тип кръстачка ,предполагам моето не е от тях.Джипа е автомат.. Винаги са актуални. Ако вземеш за полуоска от "Ланча" или подобен заместител, щото ставало, ще се счупи доста бързо. В "роЦкауто.Цом" има джикитайски, аз вече пета година съм с такова, нямам проблеми. Иначе има някакви "конверсиЙ" към обикновено кръстато, ама то е за веУики олфроЙндаджиЙ...
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар