Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОЩ - загубен ключ на Боровец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПОМОЩ - загубен ключ на Боровец

Истинските мъже не си заключват колите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Истинските мъже не си заключват колите.
      А на още по-истинските изобщо няма ключове
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това важи само за УАЗ , който няма смисъл да го заключваш
        емил златков
        паджеро 2.5тд
        ве стром 650

Коментар

Мойта пък е с гласови команди...
          Grand Cherokee WJ
          Dodge Caliber
          E 430 4-matic-T(S210)
          GLK

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            За такива случаи по света хората продават едни магнитни калъфчета в които залепен на скришно и сигурно място седи резервен ключ без чип (т.е.само да отключи), по български става и с найлонче и тиксо някъде.....
            Е , напиши и къде е най готиното място за криене на резервен ключ да залепя рибарски тройки там.

Коментар

E, те затова ората са го измислИли keyless-go-тУ. Носиш си вечно в джеба или на врато ако искаш, един "ключ", дето никога не го вадиш, приближаваш колата, тя се отключва, сядаш, натискаш старт-бутона и готово. Ама нещо крадците много лесно прихващали сигнала за отключване и палене, казват...
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Ама нещо крадците много лесно прихващали сигнала за отключване и палене, казват...
                Казват ,колко да казват. Като те помоля учтиво с беретата сам ще си дадеш ключовете.Не преигравай.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  E, те затова ората са го измислИли keyless-go-тУ...
                  А ако го забравиш в колата, пък тя е заключена?
                  За една приятелка питам.
                  WG Limited 2.7 CRD 02
                  WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                    Казват ,колко да казват. Като те помоля учтиво с беретата сам ще си дадеш ключовете.Не преигравай.
                    Ама с беретата ще съм ти видял поне осанката и други подробности. А вълните могат да ти ги прихванат и десетимата на спирката, включително мацката с големите ботуши. С беретата поне тя няма да е.
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                      Ама с беретата ще съм ти видял поне осанката и други подробности. А вълните могат да ти ги прихванат и десетимата на спирката, включително мацката с големите ботуши. С беретата поне тя няма да е.
                      Последния път в стрелбището като видях една баба какъв пищов извади щях да приклекна. Просто нямаше как да я снимам от уважение ма изглеждаше като директорката от един филм на Арни.

Коментар

Пищовите са съвсем друга гилдия. Срещу тях и да има средства, те са други.

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени Евтимов Преглед на мнение
                          За една приятелка питам.
                          По принцип ако ключа е вътре колата не се заключва. Ама има и изключения - заключват се понякога. 180 лв. за ключар и после резервен ключ без чип само за отключване! Личен опит.
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени Евтимов Преглед на мнение
                            За една приятелка питам.
                            Специално за теб. Случката е от 1-ви януари 2016г. Развръзката после. Пренебрегни правописните грешки, технически са и ме мързи да ги оправям.

Щастлива нова година!
                            След два месеца затишие решавам да барна едно ФТФ днес. Да е първото за тази година.
                            И от доста време гледам един кеш наблизо. Само Хела е направила опит да го намери но неуспешно. Това много ме озадачи. Описанието перфектно, подсказката и тя. На гугъл карти разгледах местността. При това си викам или я е мързяло и лесно се е отказала, или не е била в кондиция.
                            Както и да е, това ми дава шанс да изпълня горния план.
                            Скачам в колата и газ, ама бавно, че пътят е много замръзнал.
                            След мотането в селото почти налучквам пътят. (селото не е картитано по картите.)
                            Понеже нямам навика да се отказвам придължавам да карам, като се чудя защо десния калник не стържи дувара и чакам някой камък от другия дувар да ми събере огледалото. В този момент се сещам, че след малко трябва да се връщам, но този проблем ще го решавам като му дойде времето.
                            Освен визитка на таблото(да де, ама си забравих телефона в нас) пускам и аварийните, защото може да не се сетят да звъннат на телефона от визитката.
                            Заключвам колата (за какво я заключвам, едва ли някой ще направи нещо лошо), отключвам я ( ами ако пречи на някой и решат да я бутат и я изтърват в дерето), заключвам и тръгвам.
                            Да, ама не съм нацелил пътя и трябва да се изкатеря през гората. Тръгвам през шумата омесена със сняг и след 100-тина метра излизам на правилния път. Уж тръгвам по пряка пътека, но се оказва, че храсталясвам. Храсталясвайки изкачам на Граунд Зеро.
                            От там се придържам към подказката и действам.
                            Няма нищо!
                            Подозирам, че Граунд Зеро е преместен между пускането на кеша и моето посещение. (Видимо е преместен, но не знам кога) Започвам да разигравам подсказката от старото място. Нищо!
                            Бах ма'а му.
                            Бкарвам в действие системата за търсене на човек под лавина. П стария начин, варианта с въжето. Защото новият вариант с пипс е по различен. Пак нищо!
                            Разширявам периметъра... и нищо!
                            Трудно се премирявам, но разума надделява и тръгвам да се връщам. Но нещо не ми е наред. Пребарвам се и установявам, че ключа за колата нещо ми липсва.
                            Най-вероятно съм го забравил на ключалката. ( често явление)
                            Все пак по обратния път се оглеждам, ама няма. Стигам до колата и виждам, че го няма. А нямам спомен след заключването какво съм направил. По навик би трябвали да съм го сложил в джоб с цип. ама съм пропуснал този път.
                            В мен има само един травълбъг, цигари без запалка, монети и навигацията.
                            Опитах да изкъртя предния капак и да пробвам по някакъв начин да активирам централното. Въпреки, че свалих решетката не оспях да стигна до акумулатора. Табелката на ТБ-то се огъва, та не мога и да разбия ключалката. Заех се с задната врата, но без отверка не можах да я отворя, а вече започна да се стъмва.
                            Взех един камък и размишлявам кой ли прозорец на колата е най-евтин.
                            Сетих се, че и най-евтиния да нацеля, а то не се знае, е поне 100 лв.
                            Забравих да спомена, че идеята на всичко това е, че имам ключ в колата, който все се каня да преместя някъде извън купето.
                            Ами пунах камъка и намерих обитаема къща помолих да звънна, но се оказа, че няма кой да вдигне телефона ми, а само него знам.
                            Преди малко се прибрах с обществен транспорт, което ми показа още един път, че съм късметлия или някой бди над мен.
                            За утре подготвих спасителна операция за колата. Вярно не намерих метал детектор.
                            За сега колата мига в една долина в Парджовските републики.
                            Дано полицайте като я намерят да звъннат на телефона от визитката вместо да я взривят, че ми е само тя.
                            Вероятността да дойде полиция е голяма защото в селото има 10-тина жители. Е хората от къщата са предупредени, че мигащото нещо е моята кола, ама знае ли се дали всички ще разберат това нещо.
                            Дано това ми е каръщината за тази година.
                            И нека вашата е успешна, както в хобитата, така и в личен план.
                            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                              Специално за теб...
                              Благодаря, но дано поне от развръзката разбера нещо (ако и тя вече не е минала...)
                              WG Limited 2.7 CRD 02

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                По принцип ако ключа е вътре колата не се заключва...
                                Така де. И аз имам личен опит, но се разминах само с разкарване за резервното дистанционно.
                                WG Limited 2.7 CRD 02

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X