Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chrysler / Jeep / Dodge - Сервизни кампании!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Chrysler / Jeep / Dodge - Сервизни кампании!!!

Адмирации за темата Тошко! Доста хора се плашат като чуят БС и цифроманията Но от друга страна сервизните акции се правят 'по часовник' - браво...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
      . Не съм сигурен, но ми се струва, че в Европа гредите са без теглич, ...
      Май точно така беше, което си е силно безсмислено. По-добре човек да си намери и да си сложи теглич.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от sleeptalker Преглед на мнение
        @slatanic,
        процедурата се задейства като се обадиш на някой от посочените телефони в началото на темата. Там ще се уговорите със сервизния консултант (приемчика) как и кога да се поръчат частите. След това щом частите пристигнат, колегите ще те информират и ще се уговорите за ден и час на ремонта. Както казах - ремонта по такъв вид акции е безплатен. Срокът на доставка на частите в момента е около 3-4 седмици, така че се зареди с малко търпение.
        Ще гледам да се задействам през другата седмица.Важното е че акцията е още активна и ще можем да защитим машинката.
        Благодаря отново за полезната информация.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

@slowtraveler, Жоро ,
          радвам се да се засечем отново тук! Благодаря за хубавите думи. Не всичко при нас е перфектно, но се стараем клиентите да останат доволни от продуктите и услугите, които получават.
          Много хора си мислят, че сервизните акции са просто някакви посещения (привиквания) на клиентите в оторизираните сервизи. В интерес на истината акциите най-често са свързани с вече настъпили или предстоящи проблеми, свързани с техническото състояние на автомобила. Не случайно производителите се задължават законово да стартират такъв тип акции, с цел запазване сигурността на пътниците, на останалите участници в движението, както и удължаване експлоатационния срок на произведените от тях автомобили.
          Акциите най-често са "безобидни" - препрограмиране на някой ел. блок.
          В много отделни случаи, обаче, те могат да бъдат и много сериозни - подмяна на разпределителна кутия, предавателна кутия, дори и двигател. /това са примери от други марки /

@Чавдар (V93) ,
          точно така колега! Но пък от друга страна - тази греда ще се монтира безплатно, докато за теглича ще трябва да се извади някой друг лев .

@slatanic,
          по принцип веднъж стартира ли се акция от Производителя за даден автомобил тя в 99,99% от случаите е "до живот" валидна за автомобила.
          Между другото забелязах, че и много други производители стартират акции за подмяна ел. блокове на системите за пасивна безопасност или директно на въздушните възглавници за свои автомобили, произведени в диапазона 2002-2009 година.
          Явно нещо налага тези интервенции - дали дефектни доставки по онова време или изтичане срока на годност на отделни компоненти на системите.
          Когато пожелаеш обади се на някой от посочените телефони.

Коментар

@Чавдар (V93) ,
            точно така колега! Но пък от друга страна - тази греда ще се монтира безплатно, докато за теглича ще трябва да се извади някой друг лев . ...
            Вярно, ама тегличът има реално и полезно предназначение, а ползата от тази греда ми е силно съмнителна. Не мисля, че при по-сериозен удар отзад тя би предпазила резервоара, тъй като така или иначе е много вероятно удрящата отзад лека кола (статистически по-вероятния вариант) да влезе отдолу и резервоарът пак може да пострада. Лично на мен това повече ми прилича на отбиване на номера в резултат на истерията, която се пораздуха (вероятно с помощта на някои лешояди, специализирани в цицането на парички по линия на разни class-action процеси) около резервоарите.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-01-17, 12:30.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз да попитам в Балкан Стар Ритейл OOД - Горубляне могат ли да ми направят техническа диагностика на един Джип "нов внос"? И колко би струвала една такава диагностика (един познат спомена 100 лв., което ме устройва напълно)?
              "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
                Аз да попитам в Балкан Стар Ритейл OOД - Горубляне могат ли да ми направят техническа диагностика на един Джип "нов внос"? И колко би струвала една такава диагностика (един познат спомена 100 лв., което ме устройва напълно)?
                Здрасти,

за съжаление в "Балкан Стар Ритейл ООД" - Горубляне се ремонтират само товарни автомобили.
                Сигурно "Резбарска" 5 ти е малко далеч, щом питаш за Горубляне...
                Иначе да, предлагаме цялостен преглед на автомобили (най-често такива се правят при предстояща сделка, преди закупуване).
                Цената е около 100 лв., при което получаваш реална картина за текущото техническо състояние на купчината подвижни ламарини.

Коментар

Проверих на мопарския сайт за моето возило и гледам 2000-та е имало кампания за подмяна на въздушна възглавница, статусът 'complete' означава ли, че предишният собственик е минал през сервиза и е извършена подмяната?

Коментар

Да.
                    R 727cc BB KIT
                    ZJ V8
                    WK2 V6

Коментар

Тази тема ми хареса много , като бъдещ потенциален собственик на Джип ГЧ. редно е да се грижите по този начин за клиентите си и те да знаят.че Ви има. Поздравления само!!!
                      JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                      Тел: +359 887 847261

Коментар

Ванка, то сега не се знае кой остана в Балкан-Стар и кой се прехвърли в Силвърстар Така, че наново трябва да се види как ще е грижата за клиента от страна на БС (ти не бързай да вземаш автомобил - то скоро се очаква новото ГЧ - след година, две )

А относно колегата Тодор - благодарности за информацията... И като идва към Варна - да не подминава така набързо и да се оплаква от много работа, ами да се обади овреме
                        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Жоро, благодаря за хубавите думи, но нямаше нужда да ме "излагаш" пред всички тук .
                          Иначе да внеса малко яснота по темата с прехвърлянето на фирмите:
                          "Силвър Стар Моторс" е генерален дистрибутор на DAIMLER AG за автомобили Mercedes-Benz (леки, лекотоварни и товарни), Unimog, smart, FUSO, както и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra.
                          "Балкан Стар Аутомотив" си остава генерален представител на Jeep за България. Всички сервизи и колеги, с които сте имали контакт си отават на същите места, както и преди.

В тази връзка от няколко месеца вече не се занимавам с автомобили марки CJD, но при нужда от съдействие мога да се пробвам да ударя едно рамо на приятел в нужда .

Коментар

В тази връзка от няколко месеца вече не се занимавам с автомобили марки CJD, но при нужда от съдействие мога да се пробвам да ударя едно рамо на приятел в нужда .
                            Извинявам се за може би тъпия въпрос,но...що за автомобили са CJD?
                            Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Компанията нали прави Chrysler Jeep Dodge + Fiat напоследък (FCA)

Коментар

Chrysler, Jeep, Dodge
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X