Обява

Свий
Няма добавени обяви.

а сега де...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• а сега де...

эдравейте пак момчета така и не се научих да пишатъп съм си а и децата не ми помагатно имам питанеот както падна снега се кефя на гранда 2,7 2002,диэел,и понеже жената е по нахалнавече не слиза от него,но го кара на къси растояния и поради тази причина от време на време светва чека,за мен това е акумолатор,когато го подкарам на по дълго чека изгасва и си върви нормално,сменил съм всички чорбиабе обслужен 100 процента,естонска платка,масло 326,14,скорости,но днес на хлъзгаво пребуксува между 2 и 3 мамка му и индианецсветна чека но няма грешка със ключа,ядосан ръгнах блокажа и тоя идиот взе да се мисли дали да тръгне,извън майтапа след като изключих раздатката пак има забавяне при превключване на задна и напред,хидро трансформатора е правен преди 3 години във варна,моля дайте насоки,джипа ми го прави стоян,да е жив и здрав,но има ли други мненияблагодаря ви много

От: а сега де...

Първоначално публикуван от stormbringer 66 Преглед на мнение
    на хлъзгаво пребуксува между 2 и 3 мамка му и индианецсветна чека
    Пребоксува, защото колелата са пребоксували.........."чека" ли светна или "АБС"-а?
    П.П. .......и не е индианец, ми австрийско-немска бозЪ
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

ми чека светна и продължава да светино грешка със ключа не вади а сега де

Коментар

Първоначално публикуван от stormbringer 66 Преглед на мнение
        след като изключих раздатката пак има забавяне при превключване на задна и напред,хидро трансформатора е правен преди 3 години във варна
        Когато прави хидр.трансформатора какви бяха симптомите? Защото през ръцете ми мина един Гранд който точно това правеше. Пали, всичко ок! 2 минути и почва да включва със закъснение като при теб. Още 2 минути и въобще спира да потегля.

Понеже нямаше как да проверя хидр.трансформатора разглобих целия автоматик на части, видях че е здрав, и смених хидротрансформатора.

Коментар

аз не съм го правилпредишният собственик е изгорял,но момчето е свясно и си ми даде дкументацията,от там знам за ремонтаслед като го взех му наляхме мерцедесово масло скоростите без да знаем какво е предишнотоно не вярвам това да е причината,просто по някога се чуди как да включи на ниски обороти,

Коментар

"Чека" може да светне при лашкане с автоматик напред-назад и записва грешка*, която след три прочитания с ключа или не знам колко "пАли-гАси" се изтрива.

* например P0573
            Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 10-01-17, 18:44. Причина: грешка P0573
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X