Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с jeep grand cherokee limited 4.0 184к/с 99г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с jeep grand cherokee limited 4.0 184к/с 99г

Здравейте приятели,това е първата ми джипка и не ми се искаше друга и много и се радвам но вчера се прибирах от София за Шумен и ми направи следния проблем:започна да вдига обороти без да повишава скоростта ,прави го в интервал от 10 секунди понякога повече 10 секунди,при тръгване от място също се форсира и не потегля веднага и като тръгне няма тяга като на голяма предавка с малка скорост,като я настъпя се наема но вдига рязко оборотите но мисля че сменя само две скорости,на равен път като поддържам 1500/1600 оборота с 60 до 70 километра забелязва се съвсем малко да играят оборотите, скоростната кутия има масло но аз не съм го сменял,не знам дали има нещо общо но преди всички тези симптоми които описах карах на автопилот още и умерих една дупка и доста се друсна освен това забелязах че едно от трите жила е хлабаво по точно средното жило,моля ви посъветвайте ме че нямам никакъв опит с автомат а и всички майстори дават различни прогнози.Благодаря.

От: Проблем с jeep grand cherokee limited 4.0 184к/с 99г

Първоначално публикуван от svetlana ilieva Преглед на мнение
    Здравейте приятели,това е първата ми джипка и не ми се искаше друга и много и се радвам но вчера се прибирах от София за Шумен и ми направи следния проблем:започна да вдига обороти без да повишава скоростта ,прави го в интервал от 10 секунди понякога повече 10 секунди,при тръгване от място също се форсира и не потегля веднага и като тръгне няма тяга като на голяма предавка с малка скорост,като я настъпя се наема но вдига рязко оборотите но мисля че сменя само две скорости,на равен път като поддържам 1500/1600 оборота с 60 до 70 километра забелязва се съвсем малко да играят оборотите, скоростната кутия има масло но аз не съм го сменял,не знам дали има нещо общо но преди всички тези симптоми които описах карах на автопилот още и умерих една дупка и доста се друсна освен това забелязах че едно от трите жила е хлабаво по точно средното жило,моля ви посъветвайте ме че нямам никакъв опит с автомат а и всички майстори дават различни прогнози.Благодаря.
    Добре е да уточните вие мъж ли сте или жена.

Ако сте жена си оправете правописа, ако ли не си сменете ника

Напишете откъде сте, за София има много хора способни да помогнат.
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      Добре е да уточните вие мъж ли сте или жена....... за София има много хора способни да помогнат.
      Ааааа не си прав! Деди не пробира, мъжко женско оправя на ред.....ако може де ъъъъ Росене това новогодишно виртуално
      Светленце (каквото и да си) звънни след 11.00ч. че през компа е трудно.
      99г. трябва да си с WJ гранд, но и той и предшественика му са с най-леката за класа си скоростна кутия - 42RE, така по симптоми просто си е умираща по ЕГН кутия и и трябва рецилклиране ( ремонт )
      Последно редактирано от дядо владо; 04-01-17, 23:41.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Извинявам се за правописа , мъж съм ,просто съпругата ми направи регистрацията .От Шумен съм и вече обиколих няколко сервиза но всички диагнози са различни до този момент .

Коментар

Да хвърля малко боб...
          За мен си е авариен режим на скоростната кутия - тръгва и върви само на втора (двете втори).
          Провери за малкия дявол - виж първо отдолу на скоростната кутия, да не е от кабелите на някой от двата датчика:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4799061AB Jeep trans_speed_sensors.jpg
Прегледи:1
Размер:25.4 КБ
ID:5739637
          При тест с ключа за грешки, какво ти изписва?
          Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
          Toyota RAV4 XA10 3S-FE
          Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Първоначално публикуван от svetlana ilieva Преглед на мнение
            всички диагнози са различни до този момент .
            Казах да звъннеш, не хапя, а и да хапя от телефпна ще ми е малко трудно

Първоначално публикуван от BaiHoi Преглед на мнение
            Да хвърля малко боб...За мен си е авариен режим на скоростната кутия - тръгва и върви само на втора (двете втори).
            Провери за малкия дявол - виж първо отдолу на скоростната кутия, да не е от кабелите на някой от двата датчика:
            Хуие ( ма какъв ти е ника )В авариен ражим не пързаля (не вдига само обороти без скорост) просто си на втора, една втора защото му се полага 42ЕрЕ на малкия мотор, а и нямам спомени за входящ и изходящ датчик, това е при 45та.на 4.7литровите........
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Интересното е че неми показва никакви грешки дори и теста с ключът не изписва нищо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X