Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep grand cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep grand cherokee

Здравейте карам jeep grand cherokee 3.1 td и от скоро започна да издава един странен звук при рязко потдаване на газ в ниските предавки 1,2 нещо като скърцане , свирене не мога да го обесня и не мога да уточня от къде точно е звука но май е отзад от ляво . Ще съм благодарен ако дадете мнение

От: Jeep grand cherokee

Пиши от къде си, за да се знае при кой майстор да отидеш. По принцип, тези модели са много здрави, и най-вече този мотор....
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Ако напишеш откъде си ще получиш и различни отговори от тези, да си готов за още проблеми...

Коментар

Според мен е от пешеходеца под джипа. Не се сещам от какво друго може да скърца 15 годишна кола.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Според мен е от пешеходеца под джипа. Не се сещам от какво друго може да скърца 15 годишна кола.
          Пламка, бе то има някой с 27 годишни коли, ходят да се състезават те какво да кажат?
          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

отдавна този форум опустя за стари джипки, приятелю. Иди на майстор.

Коментар

Първоначално публикуван от Dragov Преглед на мнение
              Ще съм благодарен ако дадете мнение
              Т.е. ако правилно съм те разбрал искаш мнение за нещо, което не можеш да го обясниш и не можеш да го уточниш от къде е точно? Това нещо, което се чува, си има точно наименование - нарича се хуйня. Отиваш в някой сервиз и казваш "Тука някаква хуйня издава някакви шумове".
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                Т.е. ако правилно съм те разбрал искаш мнение за нещо, което не можеш да го обясниш и не можеш да го уточниш от къде е точно? Това нещо, което се чува, си има точно наименование - нарича се хуйня. Отиваш в някой сервиз и казваш "Тука някаква хуйня издава някакви шумове".
                .
                Е така не бях се смял от отдавна,сори за спама.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X