Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каде се намира магнитният датчик на распределителният вал?Гранд чероки 5,2 96г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каде се намира магнитният датчик на распределителният вал?Гранд чероки 5,2 96г.

Аз намерих картинки в нета каде е разглобих всичко около мястото и него видях насочетеме моля.Клата прекъсва когато си иска и свети чека прочетох грешката пише датчик колянов вал и разпределителен смених на коляновият вал несе оправи някой имал ли е подобен проблем.

От: Каде се намира магнитният датчик на распределителният вал?Гранд чероки 5,2 96г.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:800128a1.gif
Прегледи:1
Размер:15.0 КБ
ID:5736964
    Огледай се за дистрибуторната капачка.

Коментар

От: Каде се намира магнитният датчик на распределителният вал?Гранд чероки 5,2 96г.

Първоначално публикуван от gongata Преглед на мнение
      Аз намерих картинки в нета къде е. Разглобих всичко около мястото и не_го видях насочете_ме моля.Колата прекъсва когато си иска и свети чека. Прочетох грешката, пише датчик колянов вал и разпределителен. Смених на коляновият вал не_се оправи. Някой имал ли е подобен проблем.
      Някой е имал подобен проблем, а друг не знае българската граматика.........
      И двата датчика няма да доведат до прекъсване.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ти можеш ли да го оправиш.

Коментар

Първоначално публикуван от gongata Преглед на мнение
          Ти можеш ли да го оправиш.
          Ако въпроса е към мен - само след като обясниш какъв е проблема......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

когато карам с постояна газ оборотите сами падат лошото е че го прави не винаги днес варвя без никакви проблеми само дето жълтият чек свети дава грешка p1391

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X