Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ключът не се върти за Grand Cherokee 2,7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ключът не е върти за Grand Cherokee 2,7 CRD

Известно време иска раздвижване на волана, за да включиш контакт. В един момент спираш за 2 мин., вадиш ключа. При опит да подадеш контакт и да запалиш-все едно си сбъркал ключа, няма мърдане. Даже не може да отключи волана. Кадърен ключар е решението, личен опит.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
      Известно време иска раздвижване на волана, за да включиш контакт. В един момент спираш за 2 мин., вадиш ключа. При опит да подадеш контакт и да запалиш-все едно си сбъркал ключа, няма мърдане. Даже не може да отключи волана. Кадърен ключар е решението, личен опит.
      И този филм съм го гледал! Пътна помощ и гаража. Разглобяване на ключалката и никаква причина от заклинване на блокировката. Просто патрона е бил заял в щифтовете. Тънко масло в ключалката, и всичко си дойде на място. Да , ама бях разглобил всичко около волана. Така , че пробвай най - напред с маслото - може да имаш късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
        То вариянт с ключар трябва .
        Но може да опита и с ВД40 все едно по лошо няма да стане.
        Това не го препоръчвам да се ползва профилактично , че на стари ключалки като се размърдат много колчетата спират да работят.

Коментар

Само чист спирт, промива и измива всички мазнотий слагани от други собственици.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=191849
            WG 2.7 CRD

Коментар

От: Ключът не се върти за Grand Cherokee 2,7 CRD

Лашкане и пръскане не помогнаха Явно ще викам ключар. Препоръки?

Коментар

Довечера мога да ти помогна да стоплиш купето. Ама то днес беше човешко времето, та не знам има ли смисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от sensimasensi Преглед на мнение
                  Лашкане и пръскане не помогнаха Явно ще викам ключар. Препоръки?
                  По едно време и ключар поработвах. Питах си майстора и той препоръчва този -
                  http://www.autolocksbg.com/kontakti.html
                  Не правя реклама , не го познавам -решението си е твое.

Коментар

Погалих ключа леко с чукчето и всичко се оправи благодаря за мненията и препоръките

Коментар

Първоначално публикуван от sensimasensi Преглед на мнение
                      Погалих ключа леко с чукчето и всичко се оправи благодаря за мненията и препоръките
                      Измама май надушвам....
                      Може и професионално изкривяване да е .

Коментар

Напоследък и при мен се случва.Без да е заключен волана.Вкарвам ключа и никакво движение.Оправя се някак си при напасване на ключа.
                        Но кога ще откаже изцяло ще видим.С масло няма да стане.Струва ми се,че нещо вътре се е износило и зъбите на ключа не хващат.
                        Grand Cherokee WJ
                        Dodge Caliber
                        E 430 4-matic-T(S210)
                        GLK

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                          Напоследък и при мен се случва.Без да е заключен волана.Вкарвам ключа и никакво движение.Оправя се някак си при напасване на ключа.
                          Но кога ще откаже изцяло ще видим.С масло няма да стане.Струва ми се,че нещо вътре се е износило и зъбите на ключа не хващат.
                          Не чакай да откаже напълно , че тогава ще ядеш дървото. В смисъл ще излезе много по скъп ремонта.Има голяма разлика в парите дали ще се разглобява при заключен патрон или отключен. А с чука не става има баланс в патрона. Кой разбрал -разбрал..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X