Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със семеринг WJ 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със семеринг WJ 4.7

Благодаря, дядо Владо.

Коментар

Трябва да гледаш предавателно число на диференциала! Джипа донор трябва е куадра драйв за да има блокировка в моста и джипа ти да си бъде какъвто си е бил! На 2,7црд мостовете са 3,55 предавателно число(най-често). При мен на 4.0 USA бензиновия джип са също 3,55! Когато търсих мост(заден) за себе си мислех че от 3,1тди ще стане понеже скоростите са същите(така поне се твърди из форума). Да ама не, на 4.0 бензин(за Европа може би), и 3,1тди мостовете са с други предавателни числа, мисля 3,78 и 3,92...дори си мисля че имаше още е едно не съвпадащо на 3,55 предавателно число в Мегапарт понеже там влизах да видя всичко което имат. Предавателното чисто трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е ЕДНАКВО на двата моста който са ти на джипа! Та ако не намериш с твоето предавателно число, вземи ако е по-евтино два моста от друг джип.
      Моли се да не си с мост 3,55 като на 2,7црд защото моста там много често вие жестоко, и си е проблем. Съответно по моргите им търсят 800+лв.

Коментар

Цял мост купих от морга за 550лв ,имаше по-евтини но бяха далече.Колега добре ,че си установил кривината в моста ,аз смених семеринги и масло докато разбера ,че целия мост е за смяна.

Коментар

Аз още нищо не съм правил по джипката, че май ще я мина по каско. Намерихме се с един колега, който има 4,7 с повреден диференциал на предния мост и ще се комбинираме с него. Той си търси мост с предавателно число 3,73 и въпроса е къде го пише това на диференциала. Аз гледах на моя тогава като я дигнахме ама не снимах и не се сещам какво пише на табелките отстрани. Трябва ми щото ги питам по моргите и те нормално ме питат къде ги пише тия неща пък аз не знам.

Коментар

Погледни тук...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:axle tag.jpg
Прегледи:1
Размер:45.1 КБ
ID:5739974
            Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

Силно благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X