Здравейте, преди няколко дни си купих jeep cherokee classic xj 2.5 td 2001 г. Имам неработещи аварийни светлини. Мигачите ми работят идеално не прекъсват, не губят яркост и с алармата също си мигат. Обаче като включа лостчето на аварийните нищо не се случва, а в допълнение пробвах при вкючен бутон на аварийни да включа ляв и след това десен мигач и те също не се включват. Въпроса ми е следния четох една подобна тема в която някой спомена, че мигачи и аварийни са на различни релета, ако е така за мигачите знам че е зад капака под волана отляво релето. Но не знам къде е за аварийните ако са отделни. Идеята ми е ако някой е запознат да ми помогне, не искам да купувам ключ ако проблема ще е в релето.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с аварийните на jeep cherokee classic xj 2.5 td
Свий
X
-
От: Проблем с аварийните на jeep cherokee classic xj 2.5 td
отворих релето и го огледах внимателно с лупа. Няма никакви запележки по споиките, все пак по големите ги презапоих без тези малките защтото нямам толкова тънак поялник. След като го сложих пак нямам аварийни а само мигачи. Забелязах нещо интересно след като махна релето логично мигачите не се включват с лостчето, но като заключвам с алармата и отключвам без сложеното реле мигачите си мигат. Това нормално ли е. Може ли с тази аларма да са оплескали нещо аварийните.
Коментар
-
От: Проблем с аварийните на jeep cherokee classic xj 2.5 td
Всичко е възможно. Разгледай схемата за мигачите и авариините светлини (2-3 страници е като цяло) и ще видиш кое как е опроводено. После виж къде и как е закачена алармата и ще стане ясно.
Схемите ги има по интернет - търсиш service manual за твоят модел. Примерно за WJ има един service manual дето покрива всички общи части. А мигачите са част от общите части.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар