Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с аварийните на jeep cherokee classic xj 2.5 td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с аварийните на jeep cherokee classic xj 2.5 td

Здравейте, преди няколко дни си купих jeep cherokee classic xj 2.5 td 2001 г. Имам неработещи аварийни светлини. Мигачите ми работят идеално не прекъсват, не губят яркост и с алармата също си мигат. Обаче като включа лостчето на аварийните нищо не се случва, а в допълнение пробвах при вкючен бутон на аварийни да включа ляв и след това десен мигач и те също не се включват. Въпроса ми е следния четох една подобна тема в която някой спомена, че мигачи и аварийни са на различни релета, ако е така за мигачите знам че е зад капака под волана отляво релето. Но не знам къде е за аварийните ако са отделни. Идеята ми е ако някой е запознат да ми помогне, не искам да купувам ключ ако проблема ще е в релето.

От: Проблем с аварийните на jeep cherokee classic xj 2.5 td

Принципно релето е едно , проблема по-скоро е в него , но може да е и лостчето .
    Виж първо релето
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Мерси свалих релето сега ще ходя да издирвам такова

Коментар

от къде да купя това реле, проверих на няколко места но нямат

Коментар

Отвори го и го презапои. Ако не си на ти с поялника - все ще намериш някой приятел/техник да я свърши тая работа. Става за 5 минути. Поне на WJ-я става така .

Коментар

+1
            Еди Рангелов : 0885 088 444
            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

отворих релето и го огледах внимателно с лупа. Няма никакви запележки по споиките, все пак по големите ги презапоих без тези малките защтото нямам толкова тънак поялник. След като го сложих пак нямам аварийни а само мигачи. Забелязах нещо интересно след като махна релето логично мигачите не се включват с лостчето, но като заключвам с алармата и отключвам без сложеното реле мигачите си мигат. Това нормално ли е. Може ли с тази аларма да са оплескали нещо аварийните.

Коментар

Всичко е възможно . Разгледай схемата за мигачите и авариините светлини (2-3 страници е като цяло) и ще видиш кое как е опроводено. После виж къде и как е закачена алармата и ще стане ясно.

Схемите ги има по интернет - търсиш service manual за твоят модел. Примерно за WJ има един service manual дето покрива всички общи части. А мигачите са част от общите части .

Коментар

Сложих работещо лостче за мигачите и аварийните и пак е същото остана само релето да сменя. Кажете от къде да си купя моля?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X