Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на XJ 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на XJ 4.0

Здравейте, реших да си купя джипка за разходки и да се мотлява по хижи и полянки. След доста четене се спрях на Cherokee 4.0 около 96-97 година, автоматик с фултайм (е не е задължително, но ми така ми се ще..). Та дебна кой какво предлага и попаднах на ..... Тъй като съм в София, а тази е в Разград, може ли някой да ми препоръча майстор в този регион, кайто да огледа джипката с по-професионално око, тъй като бих могъл да отскоча през някой от следващите съботно/неделни дни. Ако пък някой може да изкаже мнение за конкретния екземпляр, ще се радвам да чуя мнение. Наздраве!
    Последно редактирано от CarTest™; 28-10-16, 21:44. Причина: Линк
    Discovery 1 4.0

От: Избор на XJ 4.0

Първоначално публикуван от Kruder Преглед на мнение
    ... се спрях на Cherokee 4.0 около 96-97 година, автоматик с фултайм (е не е задължително, но ми така ми се ще..)...
    Мен, ако питаш, ако ще е XJ, то е задължително да е в тази комплектация ...

Забранено е да се пускат линкове към търговски сайтове, за това е изтрит, но можеш да го опишеш, например:

Черно Чероки 4,0 в Карса, на 6000 лв с нови руски гуми Cordiant Offroad, с холандска регистрация и лепенка CH на задната врата.

Ако говорим за това Чероки, на мен ми харесва липсата на ръжда, но много ме съмнява тая лепенка от Швейцария на задната врата. Защото от Швейцария обикновено колите са много гнили. Трябва да се легне и да се огледа много добре дъното с гредите за ръжди. Много важно е отдолу да си стои оригиналната боя и да не е пръскано със шагре. Джамбазите много обичат да пръскат с шагре на спрей от 5 лв директно върху ръждите и още на първата зима, трагичната истина цъфва.

Колата е с нови гуми, но са руски, евтини и трябва да се покара и да се провери дали не тресат при скорости от 80-120 км/ч. Освен това са близки до стандартния размер. Повдигана е по най-евтиния начин, само с подложки. На мен всичко това ми прилича на джамбазко предпродажбено напудряне.

Ето ти една тема, за да видиш как се прави наистина добро повдигане: http://www.offroad-bulgaria.com/show...23#post1583123 Всъщност, ако имаш време прочети я цялата.

Не бързай с покупката. Понеже си от София, иди до Костинброд, да си поговориш с Дядо Владо, който знае много за Американските джипки. Да си поговорите кое как ...
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

От: Избор на XJ 4.0

Мдаа..не се усетих за линка, но да - това е Черока който гледах. Обадих се да поразпитам и коментара който получих е следния:
      - отдолу е пръскано с нещо, но не с ръждопреобразувател, по скоро с някаква запечатка
      - повдигана е с подложки, което не мога да преценя колко е зле. Със сигурност лифт кита е по-добрия избор ама си въпрос на пари..
      - руски гуми за 600 лв, не знам марка и модел
      - уж всичко работи перфектно - раздатка, дифове, климатик, отвътре всичко било запазено
      Като цяло малко ме съмнява, но не мога да определя какво точно. Ще се обадя на Дядо Владо и верояно ще почакам, тъй като не бързам. А иначе Черока на Вертер е жесток, много тъжно че го е продал и не мога да взема аз
      Discovery 1 4.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X