Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пак питане от лаик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пак питане от лаик

пичове,имам си вече гранд ураааааа,,майна просто нямам клавиратура да опиша колко съм щастлив,нооо,първа раэходка до бачково эа свещичка и иконка естествено,и първи чек енджин,на отиване при малко эадръстване светна эаветната лампа и той включи на втора,ужас,качихме се до горе,изгасих,эапалихме свещички,тръгнах надолу,изредих скоростите от 2 до д и след 200 , 300 метра о чудо лампата угасна,тръгна като луд,радост в къшти,вкарване в гаража,след 3 дена същото упражнение и същия ефект,проверна с ключа и нищо,моля эа добър диагностик в пловдив,

От: пак питане от лаик

от толкова исписани глупости забравих най важното,,,гранд чероки 2,7 дизел 2002,

Коментар

Ето - Стоян Маринов. Баш със автоматици се оправя...
      "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

0899928312, Огнян, много добър

Коментар

Сигурен ли си, че правиш правилно процедурата с ключа?
          Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
          SSang Yong Kyron 2.0xdi
          Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

до тука добре.отидох при стойан,да е жив и здрав с една дума пич,всички чорби барабар със маншон преден кардан,евала на човека эа търпението,эакара ме при един магъосник да изтрие грешките,еее много грешен тоя моя бе,моля знаещите ако може да ме светнат как се натрупват толкова грешки,примерно 1682,0702,магесника каза шифтър, грешка на двигателя,грешка на ключа,грешка на букса,ск,ужас,няма данни за скъсани кабели,всичко изчистено черока тръгна като луд,а аз ако заспя по случайност,сънувам само чек енджин,трябва ли да чакам новия авариен режим за да разбера какво го боли индианеца,благодаря ви и наздраве

Коментар

Карай и изчакай докато пак светне чека,пак диагностика и тогава решавай.Но се приготви да ти светва нещо по таблото от време на време.
              Grand Cherokee WJ
              Dodge Caliber
              E 430 4-matic-T(S210)
              GLK

Коментар

Карай, та когато пак светнат, ще го мислиш
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

благодаря момчета,дано скоро се излекувам от автохипохондрията,

Коментар

Ако се е появила грешка от електрониката на превключвателя на скоростите /за позиция на скоростния лост/, то е възможно тя да се появи пак. Това е познат проблем с този модул на тази скоростна кутия на Mercedes /респективно Jeep 2.7 CRD/ и е в резултат на лошо изпълнение с некачествени материали, некачествени спойки и т.н. Това води до повреди в компоненти на платката - в резултат кутията влиза в авариен режим и записва определени грешки P0702 в ECU на двигателя и P1242, P2210 или P2212 в TCM - модула за управление на скоростната кутия.
                    OEM Jeep Grand Cherokee transmission shifter module PCB has some design errors, is composed using cheap parts and low quality tin. Problems with original Grand Cherokee gearbox shifter boards occur due to major heating, bad soldering (low quality tin) and oxidation of VIA-s – that leads to components failure and breakdown resulting in gearbox going to error mode. We have seen 7 different versions of genuine shifter board, but they all have same mistakes. So Jeep has upgraded their shifter many times, but for some unknown reason all major mistakes are not fixed.
                    Става въпрос за тази платка:

"Лекува" се със замяна с друга, по-качествено изработена такава.
                    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                    First impression is not always true. Get inspired.
                    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

още от грешника,климатика исплю 52,54,56,много четни числа бееее,мамка му и прасе,ще свалям ли табло според вас

ааааа забравих,клапата на жабката като че ли има полтъргайст,като изгася и извадя ключа тя си тропа сякаш има собствен живот,нещо си трака и намества,,дали проблема е само електрически,
                      Последно редактирано от CarTest™; 06-10-16, 08:02.

Коментар

ааааа забравих,клапата на жабката като че ли има полтъргайст,като изгася и извадя ключа тя си тропа сякаш има собствен живот,нещо си трака и намества,,дали проблема е само електрически,

Коментар

специално за модераторите,извинявайте момчета много съм скаран с компютрите,моля простете ми някои грешки,неволни са не ги правя нарочно,

Коментар

Първоначално публикуван от stormbringer 66 Преглед на мнение
                            дали проблема е само електрически,
                            Не.Има и граматически !

Коментар

за граматическите ясно,проблема е че момчето от което го купих каза че клапите са ремонтирани,наистина е рязано от към джабката,но после е запечатано с епоксидна смола,моторчето видимо не се върти,духа само студено,питането е кой е бушона и евентуално от къде може да се замерят жичките дали има напрежение в този участък,не знам къде са препинателните знаци и эатова пиша като циганин,извинявайте,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X