Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee ЕЛ. Проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee ЕЛ. Проблем

Добър ден колеги. Имам Grand Cherokee 2004 г. 2.7 CRD , и ми се появи проблем. Значи Централното/Аларма отказа, Плафоните във колата светят всичките постоянно, и от дясната страна- на 2-те врати от дясно не им се свалят прозорците, огледалото от дясно не се мести, също така не се и прибира. Поразпитах тук-там споменаха ми за Комфорт Модула да погледна, тези дни ще отида някои Ел. майстор да го погледне. Ако проблема е там има ли смисъл да го правя или да закупя такъв 2-ра употреба. Някой от Вас имал ли е този проблем, и някаква идея освен този комфорт модул от какво друго може да е. Не е бушони,защотот плафоните светят постоянно, а от дясно не работи нищо и не с заклчва . Благодаря

От: Grand Cherokee ЕЛ. Проблем

Провери кабелите в гофретата, които преминават от купето към вратите.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Понеже и аз минах по този път искам да дам един малък съвет - като възстановиш скъсаните кабели в гофрите, вържи буксите към държачите им (белите платмасови преходи) с тънка свинска опашка. На всичките си врати забелязах че държача въпреки че е здрав изтърва буксата, съответно кабелите стават по-къси и се късат.
      "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

Коментар

Ще проверя кабелите в гофретата за това че не работи нищо от дясно, но защо не работи и централното/аларма (не мига лампата) и плафоните светят вътре постоянно... ако кабелите са скъсани, тези плафони ква роля играят, на борд-а не пише че някоя врата е отворена... (при отворена врата плафоните изгасят след няколко мин. , а като карам светят постоянно)

Коментар

Объркват компа. И при мен правеше така. Възстанови кабелите и всичко ще се оправи.
          И да не забравиш да разкачиш акумулатора докато възстановяваш кабелите
          "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

Коментар

Утре ще се заема със проблема, и ще споделя от какво е, та на някои ако му се случи да знае поне. Благодаря Ви !

Коментар

Колеги, благодаря, проблема беше в един от кабелите в гофрата на предна дясна врата. Одължих кабела ,свързах го и всичко си дойде на мястото. Дооде централното с алармата,и от дясно прозорците и огледалата се оправиха

Коментар

Приемника на дистанционното е в предна дясна врата, затова така.
                Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                SSang Yong Kyron 2.0xdi
                Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

От цял сноп с кабело, единия беше скъсан и бяха всичкоте тези проблеми, благодаря на колегите за насокоте които ми дадоха

Коментар

Имах точно същия проблем сваляш по точно издърпваш маншона м/у вратата и купето и ще видиш че най дебелия кабел е прекъснат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X