Здравейте колега , нов съм в форума и искам да задам няколко въпроса относно покупката ми . Решил съм да си купувам джип , спрял съм се на Jeep Cherokee XJ 2.5I , 2001 год с климатик и чисто нов газов инжекцион цената му е 4500 , та заслужава ли си финикийските знаци които му се търсят в отлично състояние е на снимките без ръжди кърпежи и други грозотии , Десен волан !!.Искам да попитам притежателите на тоя джип и основно с тоя мотор , достатъчно ли е мощен за това купе . Какво трябва да гледам преди да го закупя . Тромаф ли е на ниски , как върви по асфалт и по черни пътища , кал , сняг , главно ще се ползва за разходки из черните пътища и за градска кола няма да го ползвам за тежки офф-роади . За разхода на гориво какво е положението там , знам че то зависи от карането и терена, но някакво средно горене , за да съм подготвен . И като цяло искам да попитам за поддръжката му , знам че е джип и неочаквам подръжка като на лека кола . Имали някакви по сериозни проблеми с които е възможно да се сблъскам след покупката ( недостатъци ). Живот и здрав след като се сдобия с него мисля да се повдигне малко и да го накича с едни '' рошеви 31ци '' и нищо по конкретно , само леки глезотийки като - шнорхели , лед барове .....за да е лъскачка за пред заведенията 

. Ще съм много благодарен на всеки един от ВАС , който отдели 5мин за да драсне едно коментарче и ми помогне за избора .

Коментар