Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реле регулатор grand cherokee wj 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реле регулатор grand cherokee wj 4.7

Колеги, някой има ли идея реле регулатора на алтернатора заедно с чедкодаржатела ли е или отдено.
    И ако е отделно каде се намира?
    Благодаря предварително.
    И ако някой от нас не е разбрал Грандовете са НЛО!
    Трима уж майстори на стартери и динама ми казаха не ги знам тея американци чети в нета !

От: Реле регулатор grand cherokee wj 4.7

Регулаторът живее в компютъра на мотора демек PCM както му викат Американците
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

И сега остава да ми кажеш ,че се оправя със смяна на компютъра
      Защото ако е така 13.7 волта са му идеални ми се струва

Коментар

А какво не ти харесва 13,7V?
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
          А какво не ти харесва 13,7V?
          леле колку многу

Коментар

Това 13.7 по кое време, щото е различно. Ако е най-доброто не е добре.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Зареждането зависи от температура на акумулатора. Под акумулатора има датчик. Почисти го, и осигури добър контакт между него и акумулатора. При мен на топъл мотор е същия заряда. На студено е друго тогава 14,2 съм виждал. Това всичко го твърдя с проверена инсталация, и хубави клеми на акумулатора.

Даже се чудя дали не е добра идея изолиране на акумулатора от въздушния поток на виското? Поне при мен няма изолация на акумулатора.

Коментар

Здрасти , 13,7-13,8 с всички консуматори на макс е добре тези машини не зареждат над 14 V .
                Ако има проблем виж състоянието на акумулатора с товарна вилка .
                Успех !
                Еди Рангелов : 0885 088 444
                Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Даже като сложиш нов акумулатор и човечето от магазина идва да ти замери зареждането и отказва да ти подпечата гаранцията понеже не качва над 13.8V а глупавият компютър хич не ще да зарежда на зареден акумулатор...родна действителност.Върхът на сладоледа беше като ми ремонтираха генератора и казаха че са сменили и релето за зареждане...общо взето глупаво с получи
                  BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                    Даже като сложиш нов акумулатор и човечето от магазина идва да ти замери зареждането и отказва да ти подпечата гаранцията понеже не качва над 13.8V а глупавият компютър хич не ще да зарежда на зареден акумулатор...родна действителност.Върхът на сладоледа беше като ми ремонтираха генератора и казаха че са сменили и релето за зареждане...общо взето глупаво с получи
                    Сега ако кажеш и, че са ти върнали старото да си го имаш за мостра...
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Не Просто дребни търгашки номера...в мен живееше спомена че релето е в компютърът и той казва кога и колко.Като ми казаха че са го сменили звъннах на Дядо Владо все пак да не се излагаме и той потвърди това което вече знаех.Помолих майсторът да свали пак генератоът и да ми покаже новото реле като му обещах двойно да платя за труда...не поиска...генераторът е ок но е излишно да казвам че повече там няма да стъпя.Просто имам непоносимост към кражби,лъжи и измами.
                      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                        ...майсторът ...повече там няма да стъпя.
                        Рекламирай майстора, имаме нужда от такива
                        Jeep WJ 4.7
                        Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                          Здрасти , 13,7-13,8 с всички консуматори на макс е добре тези машини не зареждат над 14 V .
                          Успех !
                          С всичко включено на макс и на топъл мотор е толкова, но ако съм честен като е по -хладно отива и на 14 !
                          Питам защото чупеха китки като сменях акумолатора само и само да не дадат гаранция!
                          Та като прочетох коментарите мога само да съм сигурен , че животинчето е наред , да кажа голямо благодаря и наздраве !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                            Успех !
                            С всичко включено на макс и на топъл мотор е толкова, но ако съм честен като е по -хладно отива и на 14 !
                            Питам защото чупеха китки като сменях акумолатора само и само да не дадат гаранция!
                            Та като прочетох коментарите мога само да съм сигурен , че животинчето е наред , да кажа голямо благодаря и наздраве !!!

Коментар

Начина да е 14 постоянно е да не се нагрява акумулатора. Още не съм "творил" по въпроса, пък и при мен някой вече е сложил висок акумулатор. Като сложа някой ден нисък ще го мисля.

Реално мен ме притеснява че батерията стига над 40 градус при докосване? Това ми изглежда много тъпо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X