Здравейте.Може ли някой да ми обясни как работи това нещо(круиз контрол).Като натисна бутона и ми светва cruize на таблото .Искам да знам как да наглася желаната скорост.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Круиз контрол Cherokee liberty 3.7
Свий
X
-
От: Круиз контрол Cherokee liberty 3.7
Вляво - включваш с копче on/off, задържаш колата на скорост, каквато искаш да поддържа сама и натискаш set.Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнениеЗдравейте.Може ли някой да ми обясни как работи това нещо(круиз контрол).Като натисна бутона и ми светва cruize на таблото .Искам да знам как да наглася желаната скорост.Благодаря.
Вдясно - ако искаш да ускори с 5 км/ч, натискаш resume/accel - на всяко натискане качва скоростта с по 5 км. С копчето coast пък сваляш скоростта със същите стъпки от по 5 км/ч. Ако пипнеш педала на спирачката, круизът се изключва. Ако искаш да се включи отново и да достигне избраната скорост, натискаш resume/accel. Ако искаш да отмениш зададената скорост - натискаш вляво в средата cancel и си избираш с педалите нова скорост, при която натискаш вляво set. Ако престанеш да ползваш круиз-контрола, натискаш вляво on/off и надписът "cruise" изчезва.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
-
И се включва от 60 км/ч.Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнениеЗдравейте.Може ли някой да ми обясни как работи това нещо(круиз контрол).Като натисна бутона и ми светва cruize на таблото .Искам да знам как да наглася желаната скорост.Благодаря.
Коментар
-
И се самоизключва (не иска да се включва) над 170 км/ч.Първоначално публикуван от matorsko6 Преглед на мнениеИ се включва от 60 км/ч.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Интересно. Не съм го пробвал над 160 в интерес на истината. Явно братята американци (или европейци) са решили да ни увардят живи на всяка ценаПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеИ се самоизключва (не иска да се включва) над 170 км/ч.
А къде реално може да се поддържа достатъчно дълго такава скорост без намеса на спирачки?О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Никъде в Клета Майка. Но и със 100 не можеш да караш повече от 2-3 минути, все ще настигнеш някой камион с 80-90 по магистралата, а отляво фърчат с по 200 и не можеш да го изпревариш веднага.Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеИнтересно. Не съм го пробвал над 160 в интерес на истината. Явно братята американци (или европейци) са решили да ни увардят живи на всяка цена
А къде реално може да се поддържа достатъчно дълго такава скорост без намеса на спирачки?В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар