Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 проблем с таблото ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 проблем с таблото ?

Здравейте колеги отскоро съм собственик на Jeep WJ 4.7, буквално от 2 дни, всичко си беше наред, но вчера сутринта запалих и светна лампата със задраскания ключ, след нея "CHECK GAGES" за няколко секунди и светнаха всички лампи по таблото, след което изключиха всички уреди, направих "check" на таблото след което всичко си тръгна и след малко каране пак се повтори същото. Някой да има идея какъв може да е проблемът, съмнявам се в нещо свързано със алармата.

От: Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 проблем с таблото ?

Поразрових се и видях и други със същия проблем
    https://www.youtube.com/watch?v=KeAt...sEpg0F3YYNbAKQ

Коментар

Шамана на племето "Чероки" насъсква духът Му, той върти такива номера на доводошлите за да свикнат с правта вяра най-вероятно в случея прекъсва зхранване на таблото за да се изпотиш и на най-неподозирани места и по-лесно да се сближите .....
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Като изключи таблото спират и борд компютъра и ел стъклата, възможно ли е да е от кабелите на шофьорската врата, само тя не се отключва с централното и явно има проблем ?

Коментар

Първоначално публикуван от Miroslav Slavov Преглед на мнение
          .... възможно ли е да е от кабелите на шофьорската врата....
          По-скоро са 2-3 отделни проблема. Кабели или машинка за вратата, и лош контакт в захранването на таблото......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Шамана на племето "Чероки" насъсква духът Му, той върти такива номера на доводошлите за да свикнат с правта вяра най-вероятно в случея прекъсва зхранване на таблото за да се изпотиш и на най-неподозирани места и по-лесно да се сближите .....
            Така ще се сближите, че скоро няма да да може да се гледате! На този мотор му е само звука, по добре се оказа 2.7д. на Мерцедес, пак 400нм. разход на половина та и малко повече, а и по малко проблеми! Пробвано!!!
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Не съм фен на дизелите, колкото до проблемите, зависи на какво ще се попадне аз може да съм хванал "мъжко". Всичко работи докато таблото не блокира, в смисъл не изгасва таблото а светват всички лампи а уредите не работят.

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                Така ще се сближите, че скоро няма да да може да се гледате! На този мотор му е само звука, по добре се оказа 2.7д. на Мерцедес, пак 400нм. разход на половина та и малко повече, а и по малко проблеми! Пробвано!!!
                И проблеми с таблото 2,7 D нямат, нали?
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Пиши от къде си да може да помогнем с диагностика да се види каква грешка записва? С ключа какво показва?

Коментар

От Нова Загора съм, аз го закачах с Autocom, но не ми показа грешките само ги изтрих, с ключа ми беше изкарал 3 грешки, но последно като проверявах нямаше, като гледах в нета моя проблем се среща при много от автомобилите на Краислер, лошото е че се появява от много различни причини, от хлабава клема на акумолатора до датчик на колянов вал.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      И проблеми с таблото 2,7 D нямат, нали?
                      Имат, но споделям, че параметрите са същите, като прословутия 4.7! Който гори от 20 до 30.лтр. на 100км.
                      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

...прословутия 4.7! Който гори от 20 до 30.лтр. на 100км.
                        Туй газ ли?
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Човечеее... Ти в какъв филм се вкара. Ей сега идват Боголюб, Кинекса и половината форум и те почват [emoji1]

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
                          WG 2.7 CRD

Коментар

Имат, но споделям, че параметрите са същите, като прословутия 4.7! Който гори от 20 до 30.лтр. на 100км.
                            Градско/нормално/ - 24 газ 17лв., /не нормално/-30газ-21лв. Извън градско - 20газ - 14лв. Сега да сметнем за печката:Градско/нормално/ - 12 наф. = 22лв., /не нормално/-15 наф.=28лв. Извън градско - 10 газ - 18,5лв. и то какво стана.
                            Първоначално публикуван от Miroslav Slavov Преглед на мнение
                            От Нова Загора съм, аз го закачах с Autocom, но не ми показа грешките само ги изтрих, с ключа ми беше изкарал 3 грешки, но последно като проверявах нямаше, като гледах в нета моя проблем се среща при много от автомобилите на Краислер, лошото е че се появява от много различни причини, от хлабава клема на акумолатора до датчик на колянов вал.
                            Проблема ти е във вратата. Кабелите се прекъсват от отварянето и затварянето и почва да прави така. Ремонта ми го прави едно момче в Сливен , Милен, занимава се с аларми и.
                            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Благодаря колега и аз така мисля, някакви координати на това момче Милен можеш ли да ми дадеш ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X