Здравейте колеги отскоро съм собственик на Jeep WJ 4.7, буквално от 2 дни, всичко си беше наред, но вчера сутринта запалих и светна лампата със задраскания ключ, след нея "CHECK GAGES" за няколко секунди и светнаха всички лампи по таблото, след което изключиха всички уреди, направих "check" на таблото след което всичко си тръгна и след малко каране пак се повтори същото. Някой да има идея какъв може да е проблемът, съмнявам се в нещо свързано със алармата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 проблем с таблото ?
Свий
X
-
От: Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 проблем с таблото ?
Поразрових се и видях и други със същия проблем
https://www.youtube.com/watch?v=KeAt...sEpg0F3YYNbAKQ
-
Шамана на племето "Чероки" насъсква духът Му, той върти такива номера на доводошлите за да свикнат с правта вяра
най-вероятно в случея прекъсва зхранване на таблото за да се изпотиш и на най-неподозирани места и по-лесно да се сближите
.....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Miroslav Slavov Преглед на мнение.... възможно ли е да е от кабелите на шофьорската врата....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеШамана на племето "Чероки" насъсква духът Му, той върти такива номера на доводошлите за да свикнат с правта вяра
най-вероятно в случея прекъсва зхранване на таблото за да се изпотиш и на най-неподозирани места и по-лесно да се сближите
.....
0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеТака ще се сближите, че скоро няма да да може да се гледате! На този мотор му е само звука, по добре се оказа 2.7д. на Мерцедес, пак 400нм. разход на половина та и малко повече, а и по малко проблеми! Пробвано!!!България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
От Нова Загора съм, аз го закачах с Autocom, но не ми показа грешките само ги изтрих, с ключа ми беше изкарал 3 грешки, но последно като проверявах нямаше, като гледах в нета моя проблем се среща при много от автомобилите на Краислер, лошото е че се появява от много различни причини, от хлабава клема на акумолатора до датчик на колянов вал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеИ проблеми с таблото 2,7 D нямат, нали?0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение...прословутия 4.7! Който гори от 20 до 30.лтр. на 100км.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеТака ще се сближите, че скоро няма да да може да се гледате! На този мотор му е само звука, по добре се оказа 2.7д. на Мерцедес, пак 400нм. разход на половина та и малко повече, а и по малко проблеми! Пробвано!!!
Sent from my Lenovo P1ma40 using TapatalkWG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеИмат, но споделям, че параметрите са същите, като прословутия 4.7! Който гори от 20 до 30.лтр. на 100км.
Първоначално публикуван от Miroslav Slavov Преглед на мнениеОт Нова Загора съм, аз го закачах с Autocom, но не ми показа грешките само ги изтрих, с ключа ми беше изкарал 3 грешки, но последно като проверявах нямаше, като гледах в нета моя проблем се среща при много от автомобилите на Краислер, лошото е че се появява от много различни причини, от хлабава клема на акумолатора до датчик на колянов вал.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар