Бихте ли ми казали колко ще харчи този деигател на газ и добре ли ще варви,а сащо и колко е един хубав газов инжекцион,ама хубав!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гранд Чероки 4.7,колко ще харчи на газ???
Свий
X
-
До: Гранд Чероки 4.7,колко ще харчи на газ???
DODGE RAM 1500 5,9 V8
От 3год. с газов ингенцион никакви проблеми около 50000 мили
м/у 15-20 но не пове4е
вси4ко друго са приказки на хора които никога не са сядали на V8
(dodge е с рь4ни скорости ако има 4ак такова зна4ение)
Коментар
-
Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнениеDODGE RAM 1500 5,9 V8
м/у 15-20 но не пове4е
(dodge е с рь4ни скорости ако има 4ак такова зна4ение)
Аз 4.7 под 19 градско не съм го свалял.
Нормално е 23. Сега заради 33" отиде на 25.
За бензин говоря.
Коментар
-
Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнениеDODGE RAM 1500 5,9 V8
м/у 15-20 но не пове4е
(dodge е с рь4ни скорости ако има 4ак такова зна4ение)По надолнище на свободна, може!
Коментар
-
При мен ZJ 5.2 V8 гореше 22-24 газ градско с обикновенна газова с плочка. Всички знаете какъв тежък крак имам.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Костенурките нинджа (да не се бъркат с чебурашките нинджа)Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
За разсейване на опоненти зелени подскачащи костенурки нинджа е най-вярното средство, да знаетеСъщо показват емоционалното состояние на Дима, в момента е много доволен от себе си. В момента в който ще започнат да ходят на-ляво/на-дясно с ръце зад гърба ще означава че е озадачен. Ако видя че вадят мечове аз лично ще изляза от форума, за всеки случай
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеПо надолнище на свободна, може!
явно си карал такива ма6ини пове4е от мен
знаеш ли колко му дават по каталог
или просто си 4ешеш езика
идеята е да помогнем
разхода е реален
мнението твое
явно си по специалист
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеПо надолнище на свободна, може!
сега сериозно - напълно нормално е да има разлика от 5л. между софийското градско и габровското.
напоследък скороста в София е 20 мин/ километър________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ами това което му дават по каталог е в НОВО състояние т.е. преди десетина и повече години. Второ, данните посочени в каталога са измерени в условия близки до идеалните и рядко отговарят на действителността. И накрая, да, карам американски коли откакто се помня. Списък няма да пиша - дълъг е. Просто ще кажа, че автомобил с такава маса и такъв двигател мноооооооого трудно ще падне под 20 на 100 и то на газ!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеСтига бре Севдо, човекът е габровец - и до 13/100 ще го докара кат рече
сега сериозно - напълно нормално е да има разлика от 5л. между софийското градско и габровското.
напоследък скороста в София е 20 мин/ километърB+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар