Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TP сензор за Wrangler TJ 2004

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TP сензор за Wrangler TJ 2004

Здравейте колеги,

Имам проблем с TP сензора и след консултация в сервиз, се оказа, че трябва да го сменя. Звънях в БалканСтар, оказа се, че цената е около 230лв. с три седмична доставка. Из ebay има някакви на по-добри цени (включително и Mopar), но никога не съм пазарувал от там. Някакви съвети, преди да се впусна из интернет пространството на шопинг за части Мерси предварително!

От: TP сензор за Wrangler TJ 2004

За TPS ли става въпрос? Какъв е проблема?
    Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

Първоначално публикуван от Karagyaur Преглед на мнение
      Здравейте колеги,

Имам проблем с TP сензора и след консултация в сервиз, се оказа, че трябва да го сменя. Звънях в БалканСтар, оказа се, че цената е около 230лв. с три седмична доставка. Из ebay има някакви на по-добри цени (включително и Mopar), но никога не съм пазарувал от там. Някакви съвети, преди да се впусна из интернет пространството на шопинг за части Мерси предварително!
      Пазарувай оригинални части от официален вносител в случая. Вероятно ще ти излезе по-ефтино.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Пазарувай оригинални части от официален вносител в случая. Вероятно ще ти излезе по-ефтино.
        С две ръце за , алтернативните не са цвете.... , но първо се убеди че проблемът е там .
        Успех!
        Еди Рангелов : 0885 088 444
        Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Колега пиши ми на лично какъв е двигателя да видим какво ще измислим
          Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
            С две ръце за , алтернативните не са цвете.... , но първо се убеди че проблемът е там .
            Успех!
            Получавате по една грамота + потупване по рамото от "Балканстар"
            Абе, вие у ред ли сте?
            Има два-три сайта на "Мопар", дето цените са поне 3 пъти по-ниски от тези на "официалния вносител". Да не говорим, че тия компонентни НЕ ГИ произвежда "Фиат-Крайслер", а разни "външни доставчици", дето само им слагат марката на колата. И същите чарколяци се намират 5 до 10 пъти по-евтино в rockauto.com.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X