Здравейте!Проблемът е ясен-изгорял процесор на радиото (оригинално cd/dvd, ако има значение).Някой може ли да ме насочи към кого да се обърна за ремонт и подлежи ли не ремонт изобщо, защото нямам намерение да си купувам ново? От Варна съм.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Радиото спря-Grnad Cherokee 3.0 crd
Свий
X
-
От: Радиото спря-Grnad Cherokee 3.0 crd
Първоначално публикуван от seaurchin_9 Преглед на мнениеЗдравейте!Проблемът е ясен-изгорял процесор на радиото (оригинално cd/dvd, ако има значение).Някой може ли да ме насочи към кого да се обърна за ремонт и подлежи ли не ремонт изобщо, защото нямам намерение да си купувам ново? От Варна съм.
А защо нямаш намерение да си купуваш ново? Хората изхвърлят оригиналните нарочно и си слагат дори китайски с тъч-скрийн и успешно обновяема навигация с карта за БГ и Източна Европа, каквато оригинално посмъртно не можеш да намериш за този модел. И им излиза по-евтино.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Първоначално публикуван от seaurchin_9 Преглед на мнениеВърнаха ме от Софтелектроник-нямали софтуеър за тази марка,каквото и да означава това и не знам за какво точно им е софтуеър.Май няма кой да реши проблема във Варна.
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение...REC / REJ navigation media unit....
[ATTACH=CONFIG]717422[/ATTACH]България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнениеА някой тук слагал ли е такава китайска навигация и работят ли бутоите на волана с нея?
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение...Магнета му смених
[ATTACH]805411[/ATTACH]Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
Ако е китайска навигация бутоните на волана работят без никакви преходни джаджи. Трябва и само
http://www.ebay.com/itm/131167116568...%3AMEBIDX%3AIT имам едно излишно.
Ако е друга трябва това:
http://www.ebay.com/itm/322016167143...%3AMEBIDX%3AIT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар