Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиото спря-Grnad Cherokee 3.0 crd

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиото спря-Grnad Cherokee 3.0 crd

Здравейте!Проблемът е ясен-изгорял процесор на радиото (оригинално cd/dvd, ако има значение).Някой може ли да ме насочи към кого да се обърна за ремонт и подлежи ли не ремонт изобщо, защото нямам намерение да си купувам ново? От Варна съм.

От: Радиото спря-Grnad Cherokee 3.0 crd

Първоначално публикуван от seaurchin_9 Преглед на мнение
    Здравейте!Проблемът е ясен-изгорял процесор на радиото (оригинално cd/dvd, ако има значение).Някой може ли да ме насочи към кого да се обърна за ремонт и подлежи ли не ремонт изобщо, защото нямам намерение да си купувам ново? От Варна съм.
    Точно във Варна имало някакви корифеи, дето правели всичко, ама Еди Рангелов да каже.
    А защо нямаш намерение да си купуваш ново? Хората изхвърлят оригиналните нарочно и си слагат дори китайски с тъч-скрийн и успешно обновяема навигация с карта за БГ и Източна Европа, каквато оригинално посмъртно не можеш да намериш за този модел. И им излиза по-евтино.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Съгласен съм с Боголюб , а за ремонт в Софтелектроник Варна ул. "Уста Кольо Фичето " 2 а .
      Успех !!!
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Върнаха ме от Софтелектроник-нямали софтуеър за тази марка,каквото и да означава това и не знам за какво точно им е софтуеър.Май няма кой да реши проблема във Варна.

Коментар

Първоначално публикуван от seaurchin_9 Преглед на мнение
          Върнаха ме от Софтелектроник-нямали софтуеър за тази марка,каквото и да означава това и не знам за какво точно им е софтуеър.Май няма кой да реши проблема във Варна.
          Значи аз навремето купих едно, заради повреден дисплей. Такова е:
          Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          ...REC / REJ navigation media unit....

[ATTACH=CONFIG]717422[/ATTACH]
          В момента се намира при мен, повредено му е (механично) CD-устройството и няма дисплей (сложих го на моето). Ако може да ти свърши някаква работа, пиши ми на лични съобщения да се разберем.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А някой тук слагал ли е такава китайска навигация и работят ли бутоите на волана с нея?
            TLC 120 Prado
            Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
              А някой тук слагал ли е такава китайска навигация и работят ли бутоите на волана с нея?
              Kinex-a е сложил такава:
              Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              ...Магнета му смених

[ATTACH]805411[/ATTACH]
              За бутоните от волана може да потърсиш по чуждите форуми, не може да няма писано. Аз сега се готвя да го играя този филм, само че на Опел,.... обаче дочувам, че било сериал и по някое време ставал не особено приятен за "гледане".
              Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
              Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Ако е китайска навигация бутоните на волана работят без никакви преходни джаджи. Трябва и само
                http://www.ebay.com/itm/131167116568...%3AMEBIDX%3AIT имам едно излишно.
                Ако е друга трябва това:
                http://www.ebay.com/itm/322016167143...%3AMEBIDX%3AIT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X