Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Grand Cherokee 4.7 V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Grand Cherokee 4.7 V8

Здравейте,
    попадна ми една обява: http://www.autotrader.co.uk/classifi...ault&logcode=p . Идеята на тази кола (ако я купя) е да ми върши работа в БГ(в момента се намирам в УК) и да ме закара до БГ. Въпросът е следния: има ли нещо общо между неработещи чистачки, прозорци и някои индикатори(не е ясно кои са) и струва ли си да отида да я видя на живо(в неделя-единственият ми почивен ден от доста време насам...). Надежден ли е въпросният мотор и естествено търпи ли газифициране . Какво още трябва да знам специално за този модел.
    Поздрави!

От: Покупка на Grand Cherokee 4.7 V8

Аз доколкото разбрах от описанието не работи нищо електрическо по таблото и стъкла, чистачки и т.н. Милите му са истински според историята на МОТ за 10 години назад, но му изтича МОТ на 11.06. та ако искаш да пътува на ход трябва да е стигнал до БГ преди тази дата или да му отстраниш всички проблеми и да мине нов МОТ. Газов инжекцион около 1500-1800 лв минимум ще ти трябва за този мотор си мисля и каквото друго излезе за правене по него. Аз не бих рискувал да пътувам с такова нещо в неизвестно състояние 2500км до БГ.
    Subaru Legacy 2.5
    Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от Kytila Преглед на мнение
      Здравейте,
      попадна ми една обява: http://www.autotrader.co.uk/classifi...ault&logcode=p . Идеята на тази кола (ако я купя) е да ми върши работа в БГ(в момента се намирам в УК) и да ме закара до БГ. Въпросът е следния: има ли нещо общо между неработещи чистачки, прозорци и някои индикатори(не е ясно кои са) и струва ли си да отида да я видя на живо(в неделя-единственият ми почивен ден от доста време насам...). Надежден ли е въпросният мотор и естествено търпи ли газифициране . Какво още трябва да знам специално за този модел.
      Поздрави!
      Неработещите прозорци и др. са от боди контрол модула - но дали е за смяна или само за подсилване на спойки не е ясно.
      Неработещи чистачки - най-вероятно от самото лостче.

Естествено нещо друго по ел. инсталацията може да е омазано, но при всички положения не можеш да тръгнеш без чистачки, парно и фарове.

Газифицира се без проблем-цена под 2000лв преди няколко години аз не намерих и то без да говорим за марки ГИ.
      Незнам трябва ли ти да знаеш изобщо нещо за този джип, но можеш да започнеш от това дали е куадра драйв!

Коментар

като искаш такъв автомобил ела си до БГ и си го вземи оттук с платени данъци и поддържан. Може и със, забележки,но разходите ще са много по-малко и ядовете.за пари не говорим конкретно.А ако човъркането по колите ти е хоби обиколи моргите и си вземи частите поотделно и си ги сглобявай когато поискаш.

Коментар

Проблемите по инсталацията ще ги решавам сам. Човъркането ми е хоби (за малко жената да ме изгони от вкъщи като си направих основен ремонт на мотора на колата на терасата ). Утре ще пиша след като я огледам.

Коментар

Ако се решиш да вземеш колата, покарай първо неколкостотин километра там, за да видиш ще се яви ли някакъв проблем. Много километри път си е до България и недей рискува да тръгваш с кола в неизвестно състояние, защото потенциалните проблеми не са малко и можеш да се озовеш в тежко-финансова ситуация...
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Говорих с продавача. Не работят мигачите и копчето за фаровете по таблото, чистачки и прозорци. Точно това е идеята. Колата искам да я купя сега, за да навъртя километри. Планувам пътуване чак след месец и отгоре.

Коментар

Жека, в UK се продават милиони автомобили. Не съм сигурен, че това е "твоя" автомобил. За един или два къмпинга годишно не ти трябва такъв автомобил. Работа ти върши едно високо комби, ако може и да е щар по щар. Аз си взех Аутбек. Ако решиш, че комбито ти е малко може да вземеш едно Паджеро. В Англия поне Паджера дълга база има колкото искаш. Просто трябва да намериш такова със здраво шаси и поне 2.8, а най-добре бензиново. Този Черок е хубав, но доста е мъглив. Вероятно няма да изкараш пари ако го продадеш в България.

Щом толкова електрически компоненти не му работят може да е с изядена от мишки инсталация, ха ха... А може някой да му е зулил бушоните
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Абсолютно прав си. Ще търся други варианти. Благодаря на всички за съветите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X