Колеги от известно време,ме хванаха бесовете,да извадя "езиковият капацитет" на моят звяр ,махайки оригиналните гърнета.Ходих и се интересувах по майстори ,които от това си изкарват хляба,а именно -ремонт и поправка на изпускателната система ,а във Враца не са много,та везните клонят на -резонатор и спортно гърне,защото ми казаха ,че и само спортно гърне ще свърши работа,което мен лично не ми се вярва.Та .бракя съвет !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Резонаторно+спортно гърне Grand Cherokee 5.2 ?
Свий
X
-
От: Резонаторно+спортно гърне Grand Cherokee 5.2 ?
Не се занимавай с глупости, махни всички гърнета. Така ще "извадиш езиковият капацитет" на нищо неподозиращите врачани.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеНе се занимавай с глупости, махни всички гърнета. Така ще "извадиш езиковият капацитет" на нищо неподозиращите врачани.
Коментар
-
Знам едно място съвсем професионално, но за съжаление не е в твоя регион. Там аз навремето си направих генерацията да "ЗВУЧИ" убийствено!в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI
Коментар
-
Понеже вече доста гърнета смених по разни осмаци и експерименти включително с бившото ми вече Дюранго та разковничето е следното - максимална по размер тръба, колкото по-широка толкова по-бавен потока на газовете и толкова по-малко трещящи обертонове и дълбок плътен звук плюс подходящо по размер гърне - право, сиреч като погледнеш от единия край да виждаш от другата страна, но с голям обем на камерата отстрани за да гаси високите и да остави ниските. При такова изпълнение спокойно си говориш вътре без да повишаваш глас и без да те боли главата на дълъг път, но пък като подадеш газ се чува онова знаменито клокотене, а при все това отвън си звучи перфектно. Лично аз ползвам право камионджийско гърне с голям обем за да не звучи като Калибра. Иначе имам един клиент с Флоумастър на 4.7 и звучи ужасяващо, много по-силно(!!!) отколкото въобще без гърнета и с прави тръби. как са го направили не знам, но вътре главата ти резонира като дадеш газ. Ужасен ужас.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение............................... та разковничето е следното - максимална по размер тръба, колкото по-широка толкова по-бавен потока на газовете и толкова по-малко трещящи обертонове и дълбок плътен звук ...... ... право камионджийско гърне с голям обем ..... ..... .
Абсолютно вярно!
Проверено от мен на няколко шестака и осмака.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от GRIFON Преглед на мнениеА случайно дали не е в моя регион , че последно време и аз имам мераци да зазвучи убийственоОт Бургас съм и сме се чували с теб де
Коментар
-
Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнениеСамо недеи ходи в сервиза за гърнета под моста преди Москва да не береш ядове после.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар