Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет за Grand Cherokee 4,7 V8 !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет за Grand Cherokee 4,7 V8 !

Здравейте , колеги ! Предстои ми покупка на следната машина : ***********. Изчетох доста теми преди да го разгледам . Вчеха ходих да го видя Страхотна машина Покарах го около 5 - 6 км. Доста добре върви , скоростите се сменят доста "мазно" и във въходящ и в низходящ ред . Доста стегнат ми се стори . Имаше една тема : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=209125 , та за същият Jeep става въпрос. Разбрахме се с момчето и за цената , та от утре , ако всичко е наред , ще съм горд собственик Момчето е сменило доста неща по джипката , нов картер , нови дискове + накладки (предни), задна V- образна щанга с нови тампони , сменил е всички масла с оригинални поръчани от USA Mopar , газовия инжекцион е Prince ( висок клас ) + система за мазане на клапаните . Не видях да има течове .

Въпросът ми е има ли нещо по-специфично което трябва да погледна като за последно преди сделката ?

От: Моля за съвет за Grand Cherokee 4,7 V8 !

Първоначално публикуван от kay_mtv Преглед на мнение
    има ли нещо по-специфично което трябва да погледна като за последно преди сделката ?
    Да ти останат 2000 лв. кеш за посрещане на капризите на шамана на племето "Чероки"
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от kay_mtv Преглед на мнение

Въпросът ми е има ли нещо по-специфично което трябва да погледна като за последно преди сделката ?
      Документите и сверка данните.

Коментар

- клапи на климатроник
        - задно каре преден кардан
        - всичко де що е ел. по вратите, стъклата, табло, плафони и т.н.
        - няколко 8морки с почти докрай навъртян геврек и слушаш за щракане и чаткане отпред/отзад, ама може и да е каре, лсд....
        - 80-110км/ч и слушаш за виене/жужене на лагери около дифовете, ама може и да каре, гуми.....

Не че тези проблеми не са лесно отстраними(може би с изклчение на последните два), както и ако не са налични не е гаранция, че няма да ти се случи на следващия ден, ама са лесни за проверка и тенденциозни съм забелязъл.
        WG 2.7 CRD

Коментар

Провери дали греят седалките

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
            Провери дали греят седалките
            А има ли такъв дето греят

Коментар

Ааааа.........на моя първата година грееше на жинатЪ на гЪзО!!!!
              Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
              0888854582
              Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
              Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Има - моите греят още от закупуването ама пък не ми работи темпомата хахах
                BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                  А има ли такъв дето греят
                  Работят си вече 6 години. И автопилотът работи, и затъмняването на огледалата, и автоматичното включване на фаровете. В същност, най-проблемни са клапите на климатроника - първо тези за управление на топло-студено, а след тях и рециркулацията. Също така изглежда при по-дълъг път да се шашка и управлението на температурата.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X