Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Термостат Grand Cherokee 2003 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Термостат Grand Cherokee 2003 2.7 CRD

Здравейте колеги! Нов съм във форума и като цяло нов в света на 4х4 машините. Наскоро си купех Grand Cherokee 2.7 crd. Безпроблемна за сега машина всичко смених с ново масла филтри и т.н. Снощи забелязах, че стрелката за температурата стои на 60 градуса. Предполагам, че термостата ми е за смяна. Искам да ви помоля за съвети как да го сменя и ако може снимков материал поне къде се намира. Занимава ми се с колата искам сам да си я поправя и разуча.

Благодаря !

От: Термостат Grand Cherokee 2003 2.7 CRD

Ето
    WG 2.7 CRD

Коментар

Не е същия двигател нищо не разбирам от снимковия материал

Коментар

Като погледнеш къде влиза горния маркуч от радиатора там е термостата.Закрепен е с два болта Е10!

Коментар

Първоначално публикуван от Vesaka1988 Преглед на мнение
          Не е същия двигател нищо не разбирам от снимковия материал
          Същият е, но онзи е малко поразкостен. И аз съм със същият.

Sent from my XT1021 using Tapatalk
          WG 2.7 CRD

Коментар

Благодаря за информацията. Днес ще се занимая с тази задача. Ще съобщя за крайния резултат

Коментар

Така. Смених термостата, но естествено като новак направих голяма бъркотия.При изваждането на самия термостат, счупих трипътника(или както там му се нарича) и се наложи да търся нов. Да обаче не намерих целия комплект и в момента използвам само пластмасовия трипътник. Маркучите са съвсем други. Съседа каза че не е добре да карам с тези маркучи понеже отделяли нещо си там и това отива директно в помпата и може да я развали. Знам че не се изразих по най-добрия начин, но какво да направя. Та сега проблема ми е друг. Термостата готов температурата е на 90градуса разхода спадна на 8. Някой да каже как се казва цялата система с трите маркуча и от къде да я намеря . Благодаря колеги !

Коментар

Смених термостата колеги но сгафих здраво. При изваждането му счупих без да да искам трипътника с трите пластмасови маркуча за горивото. Съвет от къде или направо ако някой има целия комплект да помага, защото съм с временни маркучи които не са от пластмаса и ме е страх да не отделят мръсотии и да замине помпата !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X