Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee WJ 4.7

Здравейте колеги . Дойде време да търся горепосоченият джип , с оборудване quadra drive и естествено , по закона за " всеобщата гадост " точно сега не мога да си харесам никой, от предлаганите в България на нормална цена ( до 8000 лв без газов инжекцион). Виждам , че има доста варианти за Гранд на добри цени със комплектовка quadra track 2 , но да ви кажа честно , малко ме е страх , че ако си взема такъв, ще остана разочарован от задвижването.Знам , че ако взема Гранд със quadra track 2 мога да му направя " upgrade " на диференциалите , но честно да ви кажа не искам да се хвърлям в такива "приключения" след като мога да си ги спестя .Разглеждах и варианта за Jeep Cherokee 3.7 със ГИ.Какво ще ме посъветвате , да търся Гранд със quadra track 2 или Cherokee 3.7 , в случай че не мога да намеря читав с quadra drive ?

От: Grand Cherokee WJ 4.7

Реално най-добре е да вземеш джипа в най-добро състояние! Това какви са нуждите ти определят какъв да бъде като задвижване? Колко ще се движи офроуд и колко далече мислиш да стигаш извън пътя? Трябва да си наясно колко може парт тайм режима на куадра трак 2 за да си наясно трябва ли ти каудра драиф Снощи пък и преди съм чел че лсд в дифовете не са нещо което "просто е добре да го има". При пълен завой градско се случва да недозавие, качват разхода, намалят мощността. Това съвсем не са причини куадра драиф да е лоша, но при 90 на 10 каране асфалт-офроуд не мисля че това ще ти бъде най-големия проблем.

Успех!

Коментар

За да ти го направя още по сложно Чероки 3.7 с ESP има brake locking differentials.

Коментар

Аз забравих да допълня , че джипът ще се ползва около 30 % за каране по горски пътища , няма да е някакъв "хард офроуд", но все пак има и някои малко по тежки терени за преминаване. Ходим със семейството по разни излети , за риба , на палатки и така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X