Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скоростите на Jeep GC 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скоростите на Jeep GC 2.7 CRD

Здравейте,

при продължително каране изведнъж двигателя изключва и колата се движи по инерция и изведнъж рязко забива. Светва жълтата лампа и след запалване отново всичко си Ок. Може би след още едно изключване и включване и жълтата лампа изгасва. Колата не влиза в сервизен режим, а се движи съвсем нормално. Скоростната кутия е обслужена.

За да избегна рязкото спиране, когато видя че светва лампата минавам на N и тогава спирам. Това го прави на 1000 км един път. Грешките, които ми изписва на таблото са:
    P1685 и P0702 и не знам дали имат нещо общо с този проблем. Прави ми впечатление, че след и показанията на горивото са неточни - показва 2 деления, а реално нямам гориво. Идеи ?

От: Проблем със скоростите на Jeep GC 2.7 CRD

Първоначално публикуван от Gkey Преглед на мнение
    Светва жълтата лампа
    Коя жълта лампа....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Горе в дясно, наподобяваща скачени съдове

Коментар

P1685 - неразпознат ключ най-общо казано
        P0702 - най-често ел. проблем в кутията - ел. букса обикновенно
        И това с горивомера..........хм.......сещам се за "Yоu have NO POWER here....."
        Kолко стар е акумулатора? Замери го в покой, по време на запалване и на празен ход. Ако имаш възможност пробвай и с друг.
        WG 2.7 CRD

Коментар

С чисто нов Бош 100 Amh съм. След като изгасна според мен заради гориво, днес цял ден не мога да я запяля. Върти и до там. Преди 2 мес отново изгасна но след дълго въртене успя да запали и след това все едно не е имало проблем.

Не знам дали може да има нещо общо малкото гориво и рязкото спиране. Както ми показваше 2 деления, когато спря след 30 км след като ми изгасна, веднага смени показанията все едно няма нафта. Налях 10л и стрелката ми показа половин резервоар, което е съмнително.

Коментар

Мой приятел имаше същите проблеми с такъв джип, и го продаде. Да не е неговия, дай описание и цвят на джипа, кога е закупен!
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Черен, края на 2014

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X