Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голяма дилема... jeep grand jerokee 4.7 - frontera 3.2 :(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голяма дилема... jeep grand jerokee 4.7 - frontera 3.2 :(

Здравейте колеги.
    Случайно да има някой, който да е разглеждал този красавец? *** Без линкове към обяви ***
    Заслужава ли си ?!?!
    Няколко дена разглеждам статии за този модел джипове и освен да се обърквам друго не става
    Едни казват, че бил даже опасен джип.. заради мекото окачване и разположение на резервоара, а други много го хвалят...
    За разход: едни казват 40 газ,а други повече от 20 не са качвали дори зимата....
    Здравина: едни казват, че били кошници, които за нула време влизали в сервиз...а от другата страна ги защитават, че с подобен джип си забравял за ремонти...
    Аз се двоумя между jeep grand jerokee 4.7 или опел фронтера 3.2 автомат...
    За фронтерата пък.. било семейна кола не джип.. другите бил един от добрите който ставал и за асфалт и за off road(не мисля да ходя по състезания, а за риба,почивки и да обикалям нивите си )
    Здравина: много здрави машини
    Разход: до 16 газ
    утре мислих да тръгвам да гледам, но къде влязох из статиите да чета си викам.. Човече къде отиваш?!?! Не знам в коя посока да хвана..
    Сега имам ( II версия 2.5,2.8 и IV 3.2 ) здрави машини са, но вече искам бензинов
    Имам нуджа от съвеееет
    сърцето казва jeep ( заради звука )
    разума frontera заради разход-а )
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-04-16, 17:58.

От: Голяма дилема... jeep grand jerokee 4.7 - frontera 3.2

В таози раздел няма да получиш друг съвет, освен да вземеш "Гранд Черокито" с 1001 аргумента - фул-тайм постоянно 4х4 с три самоблокиращи се диференциала пред морално остарялата парт-тайм "Фронтера", разходът няма да бъде по-голям от на "Фронтерата". Ако искаш оплюване на Jeep, пусни темата в раздел "Какъв джип да си купя".
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

хаха тъкмо видях, че има такъв раздел и пуснах и там темата Не знаех, че там обичат да оплюват
      Да бях видял по рано поста ти нямаше да я пусна

Коментар

И в духа на темата-Гранд!!!
        Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
        0888854582
        Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
        Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Гранд 4.7
          +1 Абсолутно

Sent from my WJ

Коментар

Купуваш Гранда, и мога да позная кои ще са ти първите приятели, които ще потърсиш по тел. Единият е от София а другия от Костинброд. Пробвано!!!
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Що бре!?!?!Те другите коли "приятели" нЕмат!!!Тъй ли?
              Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
              0888854582
              Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
              Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

TOYOTA!
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

За парите които е приготвил за Гранд Чероки или Фронтера адекватна Тойота няма да намери.

Разходът на това Гранд Чероки при еднакви условия е с около 20% отгоре на разглежданата Фронтера. Спрямо поддръжката и потенциалните ремонти не е решаващ за избора.
                  Колко здрава е една кола зависи преди всичко от това какви мундари са я поддържали преди това и много по-малко от марката. Е, ако става дума за Лада работата е ясна ама тук не става дума за Лада.
                  Вземай което ти е на сърце.

Коментар

lyubo73, благодаря много за разговора, който проведохме по телефона!

До модераторите: извинявам се, че съм нарушил правилата! Когато ми остане време ще се постарая да ги прочета, за да не се получават повече грешки

Коментар

Преди години и аз имах точно същата дилема...Взех гранд и изобщо не съжалявам
                      BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X