Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оглед на бензинов Grand Cherokee WJ София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Оглед на бензинов Grand Cherokee WJ София

Здравейте,

Търся си бензинов Grand Cherokee WJ 4.0 или 4.7 ( предимно във mobile.bg) . Харесал съм си няколко, но това ще ми е първата високо проходима машина, и си търся си човек който може да извърши оглед ( окачвания, двигател, най-чести проблеми). За услугата си заплащам ( кеш, не на маса ) .

Боби.

От: Оглед на бензинов Grand Cherokee WJ София

Дядо Владо 0877170727 , Димата 0878944606
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Доколкото знам Дядо Владо и Димата имат сервиз(или всеки по отделно има сервиз) , а доста често "автокъщите" се опъват за изкарването на колата за преглед. Незнам доколко някой от тях, ще е склонен да напусне сервиза за да направи оглед на място. Търся човек който е "на ти" технически със въпросните машини, за да направи огледа на място, и евентуално след това да я вкарваме в сервиз ако обстоятелствата позволяват.

Коментар

Първоначално публикуван от bobymicroby Преглед на мнение
        Доколкото знам Дядо Владо и Димата имат сервиз(или всеки по отделно има сервиз) , а доста често "автокъщите" се опъват за изкарването на колата за преглед. Незнам доколко някой от тях, ще е склонен да напусне сервиза за да направи оглед на място. Търся човек който е "на ти" технически със въпросните машини, за да направи огледа на място, и евентуално след това да я вкарваме в сервиз ако обстоятелствата позволяват.
        И после като излезе нещо "гнило" с колата ще има да го храниш и ругаеш този същия, който ти е помогнал с избора.

Казвам ти го от грочив опит, навремето и аз така помагах после като думите ми бяха кривени, неща забравени и виновника разбира се излязох аз задето не съм отгатнал с голи ръце намнайсе проблема по раздатки, лагери и и т.н.

Докато ако си платиш на някой за услуга - проверка/преглед на автомобил, първо после ще си го ругаеш на воля, второ сервиза има инструментариум като подемници, компютър и трето сервиза има механици с опит, е верно ще прежалиш 40-50 лева за разходката плюс още толкова или малко повече за прегледа.

Отново съвета ми е прежали по-добре стотина лева ако си харесал нещо и го закарай в сервиз с опит в конкретната сфера/марка за да си увеличиш шансовете да купиш нещо читаво с по-малко изненади, иначе всичко друго си е шанс и късмет.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
          И после като излезе нещо "гнило" с колата ще има да го храниш и ругаеш този същия, който ти е помогнал с избора.

Казвам ти го от грочив опит, навремето и аз така помагах после като думите ми бяха кривени, неща забравени и виновника разбира се излязох аз задето не съм отгатнал с голи ръце намнайсе проблема по раздатки, лагери и и т.н.

Докато ако си платиш на някой за услуга - проверка/преглед на автомобил, първо после ще си го ругаеш на воля, второ сервиза има инструментариум като подемници, компютър и трето сервиза има механици с опит, е верно ще прежалиш 40-50 лева за разходката плюс още толкова или малко повече за прегледа.

Отново съвета ми е прежали по-добре стотина лева ако си харесал нещо и го закарай в сервиз с опит в конкретната сфера/марка за да си увеличиш шансовете да купиш нещо читаво с по-малко изненади, иначе всичко друго си е шанс и късмет.

Напълно споделям изказаното. Ако колата е от частно лице, направо във сервиза без да се замисля. Проблема е със автоджамбазките "нов внос", без номера. Там е голяма хамалогия, първо "временните номера са проблем, трябва да си платиш да я качим на платформа на ето това момче", после "в тоя сервиз ще ми окрадат частите..., няма как да я вкарам", а някои директно отказват.

Сервиза(сервизите) на Дядо Владо/Димата във София ли са ?

Коментар

Дмитрий има подвижен сервиз

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
              Дядо Владо 0877170727 , Димата 0878944606
              Еди като купи джипа колегата сам , ще ги научи сервизите, ще не ще! Беше ми писнало да те притеснявам по тел. за моя 4.7 Черок
              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                Еди като купи джипа колегата сам , ще ги научи сервизите, ще не ще! Беше ми писнало да те притеснявам по тел. за моя 4.7 Черок
                По-добре да го насочим сега , а не след като е обиколил половината град и сам да разбере че упражненията са за негова сметка !!!
                Еди Рангелов : 0885 088 444
                Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                  По-добре да го насочим сега ......
                  Благодаря, насочен е. Джипа е огледан и категорично отхвърлен за покупка, търговеца е запознат с "болежките" и обеща да ги поправи и/или да го отрази подобаващо в цената...........
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X