Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сайт за поръчка на части от ЕВРОПА. Евтина доставка, добри цени.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сайт за поръчка на части от ЕВРОПА. Евтина доставка, добри цени.

Здравейте,
    Съвсем случайно се натъкнах на този сайт, цените са що годе добри, доставката е евтина - 13 евро максимум.
    Лично аз поръчвах картер и раазни други неща. Кашона беше огромен, дойде за 4-5 дена със Спиди, които са представители на немския куриер.
    А-а-а и още нещо, ако си въведете номера на фирма по ДДС, не плащате VAT.
    Вярно, цените не са като в Америка, но пък се компенсира от евтина доставка и проценти надолу от ДДС.

От: Сайт за поръчка на части от ЕВРОПА. Евтина доставка, добри цени.

Иии кой е сайта?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Drive-Maniac Преглед на мнение
      А-а-а и още нещо, ако си въведете номера на фирма по ДДС, не плащате VAT.
      Вярно, цените не са като в Америка, но пък се компенсира от евтина доставка и проценти надолу от ДДС.
      Трябва сигурно да включиш доставката в дневника за покупките и нашите данъчни много ще ти се израдват, освен ако автомобилът не е 7-местен или N1 и т.н. Ако се надяваш да минеш метър, радостта на нашите данъчни, включително и от това, че не си декларирал покупката, ще те изненада в най-неподходящия момент.
      И наистина - някой модератор ли е изтрил името на сайта?
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

https://eshop.rbs-handel.de/en/

Някой го е изтрил явно.

Коментар

Пусни ми адреса на лични да не става реклама в частния форум!
          мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Аз разбирам някой във форума да продаваше такива части, ама такова престараване идва в повече. Благодаря за линка.
            Прочее, по въпроса за ДДС-то - регистрирах се на сайта като фирма с ДДС-номер и просто започна да ми показва цените без ДДС Ще видя, ако купя нещо, дали няма просто да ми го прибави ДДС-то, "да си го дърпам от нашите данъчни" (ако ми стиска, де )
            Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 31-03-16, 15:14.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Аз разбирам някой във форума да продаваше такива части, ама такова престараване идва в повече. Благодаря за линка.
              Прочее, по въпроса за ДДС-то - регистрирах се на сайта като фирма с ДДС-номер и просто започна да ми показва цените без ДДС Ще видя, ако купя нещо, дали няма просто да ми го прибави ДДС-то, "да си го дърпам от нашите данъчни" (ако ми стиска, де )
              Не знам защо се крие, но както и да е. Просто исках да съм полезен. Ако е в разрив с правилата махнете го. Аз ти казвам че поръчах на ниските цени, тоест без ДДС, на произволна фирма примерно Не съм запознат счетоводно как се решават тези работи, но сайта е добър. Както казах по горе, нещата ми дойдоха супер бързо и само за 13 Евра, което е тавана мисля. Картера, добавка за ЛСД, семеринг заден, термостатно тяло, всички бяха марка CROWN, MADE in USA.

Коментар

Извън темата: Какъв е срока за нов потребител и докога ненията подлежат на одобрение?

Коментар

Направих и аз регистрация.Цените мисля са добри.Благодарско на колегата!
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                  0888854582
                  Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                  Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Drive-Maniac Преглед на мнение
                    Извън темата: Какъв е срока за нов потребител и докога ненията подлежат на одобрение?
                    Венцислав Петров
                    Администратор
                    Ограничения в портала за новите потребители

В момента, в който надхвърлят присъствие тук повече от два дни + 20 мнения или нивото им на репутация надхвърли определен лимит, тези потребители автоматично се прехвърлят в групата "Активни потребители", където се ползват от пълните права за публикации, Лични съобщения и т.н.

Имайте в предвид, че мнения пуснати в определени форуми като Купувам, Продавам и др., въобще не ви се броят. Най-важното е всяко ваше мнение да е смислено и полезно за другите.
                    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                    First impression is not always true. Get inspired.
                    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                      Благодаря! Това съм го пропуснал.

Коментар

Колеги, ако някой ще поръчва скоро, трябва ми една дреболия, която забравих, а не ми се плаща пак 13 евра, моля пишете ми л.с.
                        Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X