Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен шум

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странен шум

Привет колеги.
    Моля за помощ и съвет.
    От три седмици насам се появи странен шум в предната дясна част на колата.
    Шумът не е постоянен, дори и при преминаване на дупки или неравности, може да не се появи,
    бих казал, че е избирателно. Тракането наподобява, все едно имаш нещо метално в жабката.
    Изпразвал съм я от всичко, заедно с пепелника и съм проверил всички закрепващи елементи за
    евентуално хлабини, но без резултат. Вече не знам какво може да е. А и не мога да стоя цял ден
    приведен на пасажерското място, тъй като ви казах че шума се появява избирателно.
    Моля за съвет преди да съм почнал да разглобявам таблото.
    Предварително благодаря.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

От: Странен шум

Духа ли от всички духалки нормално?Понякога се откачат въздуховодите!
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Духа, но ми се струва че не е достатъчно.

Коментар

Днес мисля, че намерихме причината за шума. Качих един монтьор който има същата джипка и след като направихме няколко обиколки по по разбити улици, установи, че горния тампона на предния десен амортисьор е заминал и направо си удря от време на време по подкалника. Предстои тези дни да отстраним проблема и дано е от това.

Коментар

Много ма съмнява да е от това, почти съм сигурен че не е това, ма пробвай едно тампонче е 7-8 лева.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X