Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки 98г 2.5 ТДИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд Чероки 98г 2.5 ТДИ

Здравейте от два дни имам въпросният джип и имам няколко въпроса.
    Интересува ме стрелката на температурата до къде трябва да стига. При скоростния лост има малък екран на който е показан джипа, отвреме на време като карам ми мига двигателният отсек но няма проблем при вървенетор и постоянно мигат двете задни светлини все едно няма габарит, а няма езгорели крушки.
    Имам голям луфт на волана и е много твърд. Като подам газ и омеква.
    Със сигурност има още много неща но едно по едно.
    Благодаря предварително на всички които биха помогнали.

От: Гранд Чероки 98г 2.5 ТДИ

Честито, но току що ти започнаха ядовете с тази машина. Не ми се пише, но ако можеш я разкарвай по бързо!
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

The Electronic Vehicle Information Center (EVIC) and Graphic Display Module (GDM)

The 1993-1998 Jeep Grand Cherokee ZJ came equipped with one of two systems to show important vehicle information.

One system is the Electronic Vehicle Information Center (EVIC). It is located directly under the vehicle's HVAC system controls, and consists of a small dot-matrix display with green lettering and two rectangular-shaped buttons. One button reads 'SET', and the other button reads 'SELECT'. It is capable of displaying vehicle messages along with a series of accompanying beeps that come from the chime module (a small, orange, plug-in box under the dashboard on the driver's side). Here are the messages it can display:

WASHER FLUID LOW! (Illuminates windshield on vehicle diagram): Your vehicle is low on washer fluid. Add windshield washer fluid so that you can continue to use to use your windshield and rear window washers.
      COOLANT LEVEL LOW! (Illuminates hood on vehicle diagram): Your vehicle is low on coolant. Stop and add coolant as soon as possible in order to prevent your vehicle's engine from overheating.
      COOLANT SENSOR BAD! (Illuminates hood on vehicle diagram): The sensor that tells the amount of coolant in the engine is not functioning. Replace the coolant sensor and drive moderately until you do so.
      SERVICE 4WD SWITCH (4WD models ONLY, does NOT illuminate anything on vehicle diagram): Your 4WD system may need to be serviced. Take to a dealer for service.
      HOOD AJAR! (Illuminates hood on vehicle diagram): Your hood may not be fully latched. Hood could fly up unexpectedly and could cause a crash. Reopen and shut your hood firmly to latch it.
      DRIVER DOOR AJAR! (Shows driver's door opening and closing on vehicle diagram): Your driver's door is not fully closed. Reopen and close the driver's door.
      PASSENGER DOOR AJAR! (Shows passenger's door opening and closing on vehicle diagram): Your passenger's door is not fully closed. Reopen and close the passenger's door.
      LEFT REAR DOOR AJAR! (Shows left rear door opening and closing on vehicle diagram): Your rear left door is not fully closed. Reopen and close the rear left door.
      RIGHT REAR DOOR AJAR! (Show right rear door opening and closing on vehicle diagram): Your right rear door is not fully closed. Reopen and close the right rear door.
      DOORS AJAR! (Shows how many doors are open on vehicle diagram): Two (2) or more of your vehicle's doors are not fully closed. Reopen and close them.
      LIFTGATE AJAR! (Illuminates the liftgate on vehicle diagram): Your liftgate is not fully closed. Reopen and close your liftgate.
      DOORS, LIFTGATE AJAR! (Shows how many doors are open and the liftgate open on vehicle diagram): Your doors and liftgate are not fully closed. Reopen and close them.
      DOORS, HOOD AJAR! (Shows how many door are open and the liftgate open on vehicle diagram): Your doors and hood are not fully closed. Reopen and close them.
      FRONT LAMP FAILURE! (Illuminates front lights on vehicle diagram in red): Your front light(s) is/are out. Check and replace them as necessary.
      REAR LAMP FAILURE! (Illuminates rear lights on vehicle diagram in red): Your rear light(s) is/are out. Check and replace them as necessary.
      PERFORM SERVICE! (Illuminates hood on vehicle diagram): The service mileage counter has reached 0 mile(s) or 0 kilometer(s). Press and hold 'SELECT' to clear out and reset to 3,000 mile(s) or 4,828 kilometer(s). Change your oil when time allows.

The vehicle will also show the current time in hours and minutes and the current date (format: DD/MM/DT) during normal operation. Follow instructions in another part of this site to set the current time and date on the EVIC.

The other system is the Graphic Display Module (GDM). It is located directly under the vehicle's HVAC system controls, and consists of a light-up vehicle diagram and 4WD system (if equipped) indicator. The system displays no messages and has no accompanying beeps, however, it will light up a section of the vehicle, should it detect a fault. Here are the parts of the vehicle diagram that light up:

-Vehicle doors light up: One or more of your vehicle's doors are open. Reopen and close them.
      -Vehicle's liftgate lights up: Your liftgate is open. Reopen and close it.
      -Vehicle's headlamps light up in red: Your front light(s) is/are out. Check and replace them as necessary.
      -Vehicle's tail lamps light up in red: Your rear light(s) is/are out. Check and replace them as necessary.
      -Vehicle's hood lights up in red: There may be a problem with your engine. Stop and check the engine as soon as possible.
      -'4WD LO' lit up: You have engaged 4WD Lo. No action is required, however, do NOT drive above 10 Miles per Hour (MPH) in this mode.
      -'4WD HI' lit up: You have engaged 4WD Hi. No action is required.

Коментар

Днес оправих твърдостта на волана, оказа се че няма масло в казанчето, глътна почти литър, но луфта остана. Има теч на нафта от капака на ГНП-то. Като го гледам май е като на 2.5 ТДС на БМВ, да ли е същото, и ако е така дали и компа на колата е то БМВ. А за мъките дето ме чакат ще видим кой е по-упорит.

Коментар

Първоначално публикуван от GECATA 73 Преглед на мнение
          .... Като го гледам май е като на 2.5 ТДС на БМВ, да ли е същото, и ако е така дали и компа на колата е то БМВ.....
          Не е като на "БМВ"! Пише 2.5 тд, но тоя ДВГ няма нищо общо с 2.5 тдс на БМВ.
          Отиди в БОШ сервиз да я погледнат тая помпа, от къде тече.
          Маслото в кормилната система тече от някъде, виж от къде, виж и от къде е тоя луфт - обърни особенно внимание на корм. кутия.
          Стрелката на температурата между 80-90*.

Коментар

Днес светна на таблото някакъв надпис Вода в горивото, като го изгася изчезва, и по някое време пак се показва. Днес и навъртях 400 км. и не съм имал проблеми с вървежа, само дето светна този надпис. Температурата в баир ходи малко преди 100 градуса и като дойде равно или нанадолно се връща на малкото деление преди 100- те градуса. Срях и пипнах маркуча от радиатора към термостата и не беше втърдил и не беше много горещ, а стрелката стоеше малко преди 100 градуса.

Коментар

Смени си горивния филтър, там има и датчик за вода в горивото, явно се е посъбрала водица щом е светнало. Тая кола с виско ли е охлаждането? Смени го с ново- качествено.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Охлаждането е с ел. перка ама не знам дали е оригиналната, нещо много малка ми се висжда. Мисля през почивните дни да сваля и да измия радиатора и охладителната система и да сменя термостата. А горивния ще отида още днес да го взема.

Коментар

Охлаждането е с ел. перка ама не знам дали е оригиналната, нещо много малка ми се висжда.....
                  Не е оригинално, някой се е правил на конструктор!
                  100* е твърде много за дизел, а за тоя още повече. Възтанови си оригиналната ситема с вискосъединител.

Коментар

а стрелката стоеше малко преди 100 градуса.
                    Там и е мястото.

...... нещо много малка ми се висжда..
                    Спомена ми е за виско с перка, но може и да греша? Ако си от Сф-то, мини да погледна.
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X