Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонтен комплект за помпа 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонтен комплект за помпа 2.7 CRD

Е като гледам и на мен ще ми се наложи да направя тази операция.

Въпросът ми е: Понеже още изучавам двигателя, ще обяснявам като първокласник - от лявата страна на помпата влизат два маркуча (разположени са редово). Те са на някаква обща планка която се закрепя с един винт към помпата. Виждам че има някакво гумено уплътнение или гарнитурка (бяла). Гледам че откъм вътрешния маркуч при мен е скъсана и вероятно от там тече.
    Това уплътнение влиза ли комплекта или е отделно? /Гледах една снимка от един колега от комплекта и като че ли нямаше вътре такова/

Благодаря.
    "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

От: Ремонтен комплект за помпа 2.7 CRD

Първоначално публикуван от Interceptor Преглед на мнение
    Е като гледам и на мен ще ми се наложи да направя тази операция.

Въпросът ми е: Понеже още изучавам двигателя, ще обяснявам като първокласник - от лявата страна на помпата влизат два маркуча (разположени са редово). Те са на някаква обща планка която се закрепя с един винт към помпата. Виждам че има някакво гумено уплътнение или гарнитурка (бяла). Гледам че откъм вътрешния маркуч при мен е скъсана и вероятно от там тече.
    Това уплътнение влиза ли комплекта или е отделно? /Гледах една снимка от един колега от комплекта и като че ли нямаше вътре такова/

Благодаря.
    На самия накрайник има О пръстен гумен струва стотинки най вероятно от там е теча.

Коментар

Първоначално публикуван от gachev Преглед на мнение
      На самия накрайник има О пръстен гумен струва стотинки най вероятно от там е теча.
      Сигурно ли е за стотинките? Щото са един особен размер дето само от Бош можеш да ги вземеш!! А това бялото е демфер между планката и щуцерите,от него не тече.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
        Сигурно ли е за стотинките?
        Абсолютно последно скоро по темите тук четох, че някои ги намерил комплект само за около 4000 стотинки от "Евро", а преди 4 години ги плащах към 10 000 стотинки от "ПланинскатаЗвездъ"............
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
          Сигурно ли е за стотинките? Щото са един особен размер дето само от Бош можеш да ги вземеш!! А това бялото е демфер между планката и щуцерите,от него не тече.
          Тия нещо са се наговорили.Тук ги продават по 170 евроцента "О" пръстенчето.
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Здравей,колега. Един път писах по темата,преди месец може би беше,ще напиша пак.Ремонтен комплект за тази помпа високо налягане,има в Киров–Бош струва 40лв. В комплекта няма тези 2бр. "0" пръстени тях можеш да си ги купиш от кв.Горубляне ул.Самоковско шосе ф–ма СНАБТЕХ. Струват точно 0.60ст. двата броя. Вече стана месец и малко от както ремонтирах моята,за сега нямам проблеми с теч на гориво,следя я почти всеки ден.

Коментар

Колега,извинявай ама късно видях,че си от Варна за "0" пръстените адреса е в София.За това провери при теб дали няма магазин на СНАБТЕХ.

Коментар

Благодаря колега, аз намерих и преди това мнението ти по тази тема.
                За "О" пръстените има добър магазин който ползвам във Варна. Притеснението ми беше за това уплътнение което се показва между двата маркуча и помпата.

Коментар

Помпата напълнихте ли я с нафта преди да я монтирате?

И след колко опита запали?

Коментар

Не, не съм я пълнил с нафта,има друга помпа ниско налягане,която дърпа от резервоара и подава на ПВН.Запали от втори опит защото, първия опит беше с цел ако има боклуци да излязат навън, не бях сложил тръбата която отива в рейла.От тогава нямам проблем с паленето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X