Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз за парно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз за парно

Колеги имам проблеми с парното!Дайте читав сервиз за смяна на радиатор в София! Джипа е чероки 98 VM мотора

От: Сервиз за парно

София кв. Левски-Г, ул.571 No 3
    - до басейн Варадеро
    02/946 71 11
    0897 911 104
    0897 942 992
    Cherokee WJ 4.0L- NP242
    Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от kaloyan_bg Преглед на мнение
      Колеги имам проблеми с парното!
      Спомени какъв е проблема преди да се вреш между шамарите. Ако тече, О.К. за смяна е, но ако губиш парно или е слабо, на ВеЕмеца може и да са други проблеми, и да идеш на "майстор" с готова диагноза е като с голо дупе и вазелин в ........
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Духа си нормално, но няма топлина. маркучите са топли.

Коментар

Значи направо отивай с вазелина и с голото дупе

Коментар

Значи, първо промивка, после оглед как се движат клапите, после оглед дали няма нещо (гнездо на мишка примерно) върху радиатора и да намалява площта му, ако сте от скоро заедно, да не върти вентилатора обратно и .........после дупИ с възълИн. Ще напиша звънни, пък може и да не ме изтрият.........

Коментар

Промиване на радиаторчето на парното?

В един сервиз дето смених антифриза с машина имат и такава за продухване или промиване на радиаторчета за парно, питах информативно и казаха че за 4 години само една кола не са успяли да я оправят по тоя начин. Посъветваха смяна на антифриз след тая процедура, защото ако имало боклуци по системата, след продухването пак ще запуши.
              WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнение
                В един сервиз .........
                Мразя сервизите, може би така както много от лекарите които познавам не обичат да ходят при други лекари........
                Машината за промиване е градински маркуч.След промиване е добре да се смени антифриза, така както след къпане е добре да облечеш прани дрехи.
                Ще се запуши пак ако антифриза ти е от "кафявия" и то след 2-3-4години.
                Колкото до "успехите" , май само аз споделям "днес от глупост (карък, бързане)строших"..... Всички други "100 пъти са го правили, и до сега нямат рекламация", не е към теб, а към полуграмотните дрънкала по сервизите
                П.П. за "кафявия" антифриз Ясен беше споделил че сложил филтър за вода и след няколко пранета се избистрил

Коментар

Не знам дали мога да кажа кой е сервиза
                  WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Само ако си недоволен, иначе се брои за реклама.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Да се похваля, че и аз имам същия проблем. Преди година бях при Дядо Владо за смяна на маслата и покрай тях му правихме промивка, обаче това не помогна и продължава да духа леко затоплен въздух. Не ми е много голяма болка за умиране, защото зимата почти не карам, но ми се ще да го оправя.

Коментар

При мен кат падне под нулата и купето няма затопляне!На въздуховодите се усеща топъл въздух като пусна вентилатора на слабо обдухване.Усиля ли,почва да духа ..... абе почти хладен въздух.Ако е над нулата се ядва горе долу.
                        А па лятото кво парно имааа.......
                        И аз ще пробвам с промивка ама не сега.
                        В събота мисля да правя височайша визита на Дедо да си,как беше,поклюкаме малко.
                        Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                        0888854582
                        Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                        Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

На моята "гробищарка" открих, че си загрява нормално, но докато не навърти 40-50 минути "он дъ роуд" не прави "баня", после изключвам парното. Т.е. да отвърне въздуха - бързо, ама топло чак след като загрее све пластмасЕ и обеми ( при мен май са 2 м3)

Коментар

На един Dodge Nitro 2,8 CRD , със знание и разрешение на клиента промих радиаторчето с "тубофло" . Разкачихме маркучите за парното и през единия с фуния наляхме разтворен във един литър вода препарата , след пет минути обилна промивка с маркуч
                            Ефекта отличен резултат и минимална загуба на антифриз . Работихме смело защото по-зле не можеше да стане колата нямаше никакво парно и рдиатора беше за смяна !
                            Еди Рангелов : 0885 088 444
                            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Аз лично съм доволен от препарата за промиване на Бар....да...л.На пунтото дето имам радиатора си беше тоталката(благодаря на идиота карал преди мен години наред на вода) и гарнитурата на главата даде фира именно заради него(и това,че жабарите не са сложили уред,а само червена лампа дето като светне и .....мамата).
                              След ремонта промих системата 2 пъти тъй като шишето беше за 10 литрова система,а моята е 5л.
                              Има си схема как точно се прави.След това яко с маркуча.
                              От тогава минах не малко километри във адската жега лятото като тази година отнесох 5 часово задръстване на магистралата към Дупница и пак не можа да умре.
                              Явно пущината върши работа.И най-важното и качество поне за мен е че не умори нито една гарнитурка или О-пръстенче.
                              Но както се казва ако е тръгнал радиатора и оня горе няма да помогне.
                              Няма страшно в умирачката...
                              Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X