Колеги имам проблеми с парното!Дайте читав сервиз за смяна на радиатор в София! Джипа е чероки 98 VM мотора
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сервиз за парно
Свий
X
-
От: Сервиз за парно
Първоначално публикуван от kaloyan_bg Преглед на мнениеКолеги имам проблеми с парното!0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от kaloyan_bg Преглед на мнениеДуха си нормално, но няма топлина.маркучите са топли.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kaloyan_bg Преглед на мнениеДуха си нормално, но няма топлина.маркучите са топли.
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Промиване на радиаторчето на парното?
В един сервиз дето смених антифриза с машина имат и такава за продухване или промиване на радиаторчета за парно, питах информативно и казаха че за 4 години само една кола не са успяли да я оправят по тоя начин. Посъветваха смяна на антифриз след тая процедура, защото ако имало боклуци по системата, след продухването пак ще запуши.WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED
Коментар
-
Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнениеВ един сервиз .........
Машината за промиване е градински маркуч.След промиване е добре да се смени антифриза, така както след къпане е добре да облечеш прани дрехи.
Ще се запуши пак ако антифриза ти е от "кафявия" и то след 2-3-4години.
Колкото до "успехите" , май само аз споделям "днес от глупост (карък, бързане)строших"..... Всички други "100 пъти са го правили, и до сега нямат рекламация", не е към теб, а към полуграмотните дрънкала по сервизите
П.П. за "кафявия" антифриз Ясен беше споделил че сложил филтър за вода и след няколко пранета се избистрил0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Само ако си недоволен, иначе се брои за реклама.
Коментар
-
Да се похваля, че и аз имам същия проблем. Преди година бях при Дядо Владо за смяна на маслата и покрай тях му правихме промивка, обаче това не помогна и продължава да духа леко затоплен въздух. Не ми е много голяма болка за умиране, защото зимата почти не карам, но ми се ще да го оправя.
Коментар
-
При мен кат падне под нулата и купето няма затопляне!На въздуховодите се усеща топъл въздух като пусна вентилатора на слабо обдухване.Усиля ли,почва да духа ..... абе почти хладен въздух.Ако е над нулата се ядва горе долу.
А па лятото кво парно имааа.......
И аз ще пробвам с промивка ама не сега.
В събота мисля да правя височайша визита на Дедо да си,как беше,поклюкаме малко.Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
На моята "гробищарка" открих, че си загрява нормално, но докато не навърти 40-50 минути "он дъ роуд" не прави "баня", после изключвам парното. Т.е. да отвърне въздуха - бързо, ама топло чак след като загрее све пластмасЕ и обеми ( при мен май са 2 м3)0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
На един Dodge Nitro 2,8 CRD , със знание и разрешение на клиента промих радиаторчето с "тубофло" . Разкачихме маркучите за парното и през единия с фуния наляхме разтворен във един литър вода препарата , след пет минути обилна промивка с маркуч
Ефекта отличен резултат и минимална загуба на антифриз . Работихме смело защото по-зле не можеше да стане колата нямаше никакво парно и рдиатора беше за смяна !Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Коментар
-
Аз лично съм доволен от препарата за промиване на Бар....да...л.На пунтото дето имам радиатора си беше тоталката(благодаря на идиота карал преди мен години наред на вода) и гарнитурата на главата даде фира именно заради него(и това,че жабарите не са сложили уред,а само червена лампа дето като светне и .....мамата).
След ремонта промих системата 2 пъти тъй като шишето беше за 10 литрова система,а моята е 5л.
Има си схема как точно се прави.След това яко с маркуча.
От тогава минах не малко километри във адската жега лятото като тази година отнесох 5 часово задръстване на магистралата към Дупница и пак не можа да умре.
Явно пущината върши работа.И най-важното и качество поне за мен е че не умори нито една гарнитурка или О-пръстенче.
Но както се казва ако е тръгнал радиатора и оня горе няма да помогне.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар