Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програмиране на резервно дистанционно Grand Cherokee WJ 2,7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Програмиране на резервно дистанционно Grand Cherokee WJ 2,7 CRD

Здравейте,

Някой имал ли е успех с програмиране на резервно дистанционно на 2004 WJ 2,7 CRD?
    Моят дойде с един ключ и едно дистанционно,а смятам че не би било лошо да има резервни....
    Четох в разни чужди форуми уж успешни практики със самостоятелно обучаване на дистанционно,а дистанционни в ибей ....много....

От: Програмиране на резервно дистанционно Grand Cherokee WJ 2,7 CRD

Аз съм си програмирал на Дюрангото, те са си Крайслеровски, при това са в различен корпус сега но и двете успешно работят. Обаче да ме утрепеш сега не помня как се правеше, просто защото алгоритъма беше от 15 стъпки. Има само една тънкост, тези за Европа и тези за САЩ дистанционни изглеждат по абсолютно същия начин но са на различна честота, така че като си купуваш от Евау трябва това да имаш в предвид.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Sentry Key® Immobilizer System (SKIS). Programing Sentry keys and Remote Keyless Entry Transmitter за Jeep Grand Cherokee WG на английски. Дискутирали сме го и тук във форума. Дистанционното /Remote Keyless Entry Transmitter/ вероятно ще може да си го обучиш и сам, но за ключа не съм сигурен. Поне при Jeep Liberty KJ трябва да имаш два работещи ключа за да може да се обучиш сам нови. Иначе с големия талон и при дилъра.
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от viking Преглед на мнение
        Здравейте,

Някой имал ли е успех с програмиране на резервно дистанционно на 2004 WJ 2,7 CRD?
        Моят дойде с един ключ и едно дистанционно,а смятам че не би било лошо да има резервни....
        Четох в разни чужди форуми уж успешни практики със самостоятелно обучаване на дистанционно,а дистанционни в ибей ....много....
        Не личи от къде пишеш,ама ако беше от София ще ти кажа един пич дето прави всякакви такива операции и с дистанционни и с ключовете! Скоро бях при него по подобен проблем!
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Засега претърпявам неуспех с опитите сам да програмирам дистанционното.
          Дайте съвет за човек в Пловдив,който би могъл да е адекватен по този въпрос.
          Ключарите,с които говорих за резервен ключ не се наемат с програмиране на дистанционно,макар да се използва същата програма доколкото разбрах

Коментар

Не искам да те демотивирам, но преди време бях пред същото предизвикателство. В балканстар искаха 350лв/дистанционно. Всички ме убеждаваха, че има процедура да си обуча сам новозакупена кутийка от ebay и да ми излезе в пъти по-евтино, та да съм забравел за тях. Е, предложих тук(а и не само) 70% от парите, които ще оставя в блакнанстар, но уви тогава вече разбрах до колко е достъпна и реална процедурата за потребителят. Желаещи нямаше. Ползвах балканстар. След като се оправих, разбира се пак наизлязоха юнаците - "ти си луд, да се беше обадил, ей онзи там имал стенд, работа за 5 мин. и т.н.". Та е малко като извънземните - всички знаят, че съществуват и са около нас, ама още никой не ги е виждал....
            WG 2.7 CRD

Коментар

Хора пак казвам, 99% от дистанционните в е-вау не ви вършат работа защото са на американската честота. Ако си намерите за Европа става. Аз съм с американски модел и лично си програмирах дистанционно.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от viking Преглед на мнение
                Засега претърпявам неуспех с опитите сам да програмирам дистанционното.
                Дайте съвет за човек в Пловдив,който би могъл да е адекватен по този въпрос.
                Ключарите,с които говорих за резервен ключ не се наемат с програмиране на дистанционно,макар да се използва същата програма доколкото разбрах
                Ако не се справиш и ти се отвори път до София лично ще те заведа при човека който ЩЕ СВЪРШИ работа.Максимум половин час време ще отнеме работата. Тел ми е в подписа!
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Хора пак казвам, 99% от дистанционните в е-вау не ви вършат работа защото са на американската честота. Ако си намерите за Европа става. Аз съм с американски модел и лично си програмирах дистанционно.
                  Моето е от английския ибей,със същия номер,като моето,оригинално ново.
                  Изглежда 2004-та немогат да се настройват без диагностичен уред.

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                    Ако не се справиш и ти се отвори път до София лично ще те заведа при човека който ЩЕ СВЪРШИ работа.Максимум половин час време ще отнеме работата. Тел ми е в подписа!
                    Благодаря,ще се възползвам при първа възможност.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Бъркаш, ти си успял защото си с американско возило!

Европейските не могат легално да се обучават от клиента.
                      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Днес се впуснах с приключението с ключа.... Поне резервен ключ да имам на първо време.... Оказа се,че свалят целия имобилайзер,разкачат платката,свалят някви чипове /оказа се при моя,че незнаят точно кой чип да свалят/,за да го качат на едно устройство и да впишат новите ключове
                        колата сега стои разкачена и чакам да дойде утрешния ден и да са установили "майсторите" кой е процесора или чип-а,или което и да е....
                        Това цялото разчовъркване ме притеснява честно казано.

Коментар

А защо не направи просто едно копие на твоя ключ за 5 минути (като имам предвид копие на ключа и на чипа) щеше да имаш два ключа работищи на една и съша честота, ами разколачиха целия джип, дано да могат дати го сглобят и да нямаш проблеми после.

Коментар

Казаха,че след 2002-ра неможело само копие,а трябвало да се "впишат"

Коментар

Моят е от 2003-та и е с копие

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X