Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да се направи проверка/оглед на Grand Cherokee във Велико Търново?Моля помогнет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде да се направи проверка/оглед на Grand Cherokee във Велико Търново?Моля помогнет

Здравейте, моля препоръчайте ми сервиз за проверка/оглед на Grand Cherokee във Велико Търново?
    Трябва ми мнение на човек, който разбира от този модел автомобили и няма да е пристрастен нито към продавач, нито към купувач.

Важно е, моля ви съдействайте!
    Благодаря!

От: Къде да се направи проверка/оглед на Grand Cherokee във Велико Търново?Моля помог

Май е трудна работа, колега. И аз моята я взех оттам преди месец, но ходих 2 пъти, втория път си носих майстора с мен Успех!

Коментар

От: Къде да се направи проверка/оглед на Grand Cherokee във Велико Търново?Моля помог

Благодаря колега, трудно е, но трябва да се намери начин. Поне един сервиз, по-голям, независим и с репутация.

Коментар

Колега, съвета от мен е да не рискуваш с който и да е майстор. Лично аз силно ти препоръчвам, да се обърнеш към колегата Еди Рангелов - много готин и точен човек, който определено си разбира от работата и от нашите джипки! Днес бях при него, да проверим нивото на маслото на скоростите и разбира се, се оказа че трябва да се долее. Още повече, че Еди беше така любезен да ме светне за някои други особености на вожда на племето "Чероки". Ако имаш начин докарай джипа в София и да го гледа той! Разполага и с доста детайлна диагностика, която хвана няколко кода по моя джип, които другите диагностики не хващат. Ако джипа ти хареса, си плати горивото и го закарай на Еди да го погледне, за мен това е най-добрия вариант. Дядо Владо също е много компетентен, той също може квалитетно да помогне. Поздравявам и Еди и Дядо Владо, дай боже повече коректни и разбиращи колеги като тях във форума!
        "По-лошо от това да не знаеш, е глупостта да си мислиш че знаеш"

Коментар

Търси в Търново колегата Ivotosod, ако си от там няма начин да не си го забелязвал с белия Експлолър с големите джанти. Мога да ти оставя телефона на лични.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако си добре с английския погледни това. Аз се водих по него.
            http://www.jeepforum.com/forum/f310/...guide-1271979/
            Успех!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Drive-Maniac Преглед на мнение
              Ако си добре с английския погледни това. Аз се водих по него.
              http://www.jeepforum.com/forum/f310/...guide-1271979/
              Успех!!!
              Колега, този гайд е доста добър, но според мен има значение и до каква степен е технически грамотен колегата "mitsu963". Аз примерно имам някакво понятие за някои неща, но определено не бих се наел да гледам техническото състояние на такава джипка. Има хора, включително и в този форум, които са много добре подготвени за тези джипове и вече споменах някои по-горе. Просто истината е, че понякога тази марка джипове, има някои специфични проблеми или болежки, които е добре да се видят от човек, който има опит с марката и проблемите й. Не казвам, че не може всеки един майстор да прегледа джипа откъм окачване и двигател, но да не забравяме че имаш и други компоненти като електронни модули, а тях не всяка диагностика ги чете изцяло. Поздрави!
              "По-лошо от това да не знаеш, е глупостта да си мислиш че знаеш"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X