Обява

Свий
Няма добавени обяви.

вода в купето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• вода в купето

Става въпрос за гранд wg 2000г. От 2 години дебна откъде влиза вода под мокета на шофьоркото място. И открих. Тече вода ,стича се по дренажната тръбичка от люка.тя е синя гофрирана и по нея се стича и пълни аквариума яко. Въпроса ми е може ли да се е затиснала и как да я изчистя или трябва да я сменя,ако е спукана.

От: вода в купето

Е с това че има люк трябваше да почнеш. Мушкай там вътре с нещо да се отпуши че се образува вътре доста неприятна тапа от боклучета и гъби.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Отпушвал съм таквиз маркучи с водач за кабели. От тез дето употребляват електричарите да прекарват инсталации - пластмасово жило, което преминава в стоманено такова, и накрая бронзово топче с формата на куршум.
      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Водата се стича от таблото надолу по тръбичката, а иначе тавана е сух. Някъде под таблото по тръбата е проблема. Аз ще бръкна с нещо и ще я изчистя.ако не стане и така мисля да я срежа и да я наставя с нова, която да изнеса навън между калника и купето.

Коментар

Тече оттам защото е пълна цялата до снадката и прелива. Ако е отпушена не би трябвало. Макар че може и да сее пукнала от студа например
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

O.k. ще я изчистя и ще видим.след неопределено време ще пиша резултата.

Коментар

маркучето се беше нацепило на четири места.това го забелязах едва когато го свалих изцяло иначе не се забелязваше.смених го с нов шлаух от първия магазин за електроматериали и всичко заспа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X