Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко дълбоко гази?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко дълбоко гази?

Покрай наводненията в моя край се зачудих реално колко далбоко газят Чероки и Гранд Чероки без специална подготовка.Пред очите ми Нива и Паджеро(то бе повдигнато) минаха през 70 см вода в продължение на 200метра(международния път за Турция до К.Андреево),верно е че Нивата след като мина и я изгаси повече не запали,но все пак мина. . .

До: Колко дълбоко гази?

Не съм го мерил,но и Гранда и Черокито с максимално високи гуми газят там някъде,без да се одавят.Ориентировъчно до началото на нивото на фаровете съм влизал в локви,усещането от салона е,че ще влезе вътре вода,но си минава хайвана и не му пука,но бавничко,да неправиш вълни да плискат по двигателя и да стане сакатлък от воден удар.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Това е страшно само за дизелите, бензиновите не се притесняват изобщо. 70 сантиметра поне за моето бяха смешна дълбочина.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима,аз не съм състезател,просто като сме ходили на риба ми се е налагало,няма да си забравя,един път,тамън беше спряло да вали,и слизаме по средата на яз.Пясъчник от северната страна,по един път направен от дървосекачи,в ниското се бяха образували такива локви,че изглеждаха страшно,не съм им мерил дълбочината,че няма как да слезнеш,то всичко е потоп около теб,но си минахме,4 човека с половин тон такъми,като пичове
        TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
        Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
        Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
        Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

ако водата е до фаровете, няма как да не влезе в купето... особено ако минаваш 200м наводнен път...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            ако водата е до фаровете, няма как да не влезе в купето... особено ако минаваш 200м наводнен път...
            Е, Тедо, това не хуйдай все пак. Влиза разбира се, но по мъничко.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

да додам - ГЧ има второ уплътнение на вратите
              Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

То като стане много почва да влиза откъм тунела и лостовете на раздатката и скоростите

Коментар

Ето малко, сори за отрязаното, ама Голди е велик като кара, ама тук явно не е в правилното амплоа.
                  http://htftp.offroad-bulgaria.com/qu...ture%20122.asf

Коментар

Във WJ нищо не влиза.
                    На ZJ като се качи водата на предното стъкло влиза малко през парното и изтича в краката на пасажера.
                    И двата модела не могат да се движат повече от една минута във вода над фаровете. Пълни се кутията на филтъра.
                    Така че карайте смело и гледайте на капака да няма вода за дълго.

Последно редактирано от kinex; 23-11-07, 20:36.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Защо не виждам нищо?
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Куиктайм нямаш ли? Макар че при мен го чете уинампа. В кодеците е всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X