Обява
Свий
Няма добавени обяви.
JEEP Grand Cherokee ZJ 5.2 V8
Свий
X
-
От: JEEP Grand Cherokee ZJ 5.2 V8
би трябвало да има връзка - печката върти охладителната течност; за да стопли и купето през реле се включва модула на климатика, а от там вентилатора чрез врътката за позиция на клапите и скорост. имам някъде упътване за монтаж на вебасто в WJ 4.7, не би трябвало да е по-различно и при ZJПървоначално публикуван от just_m Преглед на мнениеПроблем.......помагайте! Панелът за управление на парното и климатика спря да работи. Осветлението му работи, но дисплейчето не показва нищо и не ми тръгва парното. Всички бушони са проверени и здрави. Джипът е имал някога бензинова печка, но е демонтирана и аз реших да премахна всички кабели, които са я захранвали и някакви релета допълнително слагани. От тогава се появи и проблема. Възможно ли е да е имало ел. връзка между печката и парното. Пробвах и с друго управление от друг джип и пак нищо не тръгва, помислих че моето просто е изгоряло.ZJ 5.9 (x3.5)
Коментар
-
Точно така, имаше връзка и като съм премахнал релето и бушона на печката съм прекъснал веригата. Проследих срязаните кабели, които влизат в купето и стигнах до кутията с бушоните. Там беше прекъснат кабел от който са взели захранване за печката. Съединих го и всичко вече си работи.
Коментар
-
Май е по-важно на мен да ми харесваПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
доста дизайнерско...

Лебедката е вече на лице, ще се мисли захващане за предната броня и малко поизрязахме джипа отзад за да не висят под бронята разни ламаринки.
Коментар
-
Re: JEEP Grand Cherokee ZJ 5.2 V8
Колега, фаровете са американски и за това са различни. Крушката е HB1. Имат ги в вест ауто и скорпион. Трябва ти и букса за тях, също ги имат в изброените магазини. Всъщност и аз бях с такива фарове и имам 4 крушки, 2 от тях са чисто нови, не са ползвани и 1 час. Ако искаш пиши и ще ги пращам .Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
0886/872-646
Коментар
-
Коментар
-
T.e. монтаж на две лебедки като гледам....какво има под номера на последната снимка?Първоначално публикуван от oboPoTeH Преглед на мнение...... едни снимки на монтаж лебедка на предната броня,....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Хмм.. незнам какво има.
Това са снимки-йорнек долу горе как може да изглежда ZJ-я с културно монтирана
лебедка скрита някак си в бронята и зад номера както се вижда на снимките
Иначе снимките са от из нета.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар