Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NAVI за JEEP GRAND CHEROKEE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NAVI за JEEP GRAND CHEROKEE

Здравейте, искам да попитам някой знае ли къде могат да ми оправят навигацията на WJ `99 година. Ходих последно при един човек, който се бори около 2 часа да инсталира IGO8 и някъде на последните стъпки забиваше тъч скрийна. Накрая човека се отказа и ми подари SD картата с думите: "Някой друг да довърши! Аз бях до тук!"
    P.S. Не ми препоръчвайте AVITEL... Тези момчета са толкова некадърни... казаха ми, че не се занимавали с китайски боклуци /а мултимедията е оригинална на Крайслер/ като вътре в магазина си продаваха абсолютно същата мултимедия. На всичкото отгоре им дадох да ми оправят управлението на волана, че от време на време отказваше и те съвсем ми го прецакаха. В момента изобщо не работи.

От: NAVI за JEEP GRAND CHEROKEE

От поста само схванах, че плюеш "Авител" ( баш ме не касае ), но на тези машини няма "заводска" навигация, мултимедия и т.н.
    Имаш нещо "афтърмаркет", ами спомени какво е?
    П.П. За волана - лентов кабел (нов)
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ами води се двоен дин или мултимедия. Слага се на мястото на оригиналния касетофон, само че е с Компакт диск, радио, USB, NAVI, TV и т.н. Монтиран е от предишния собственик и то май в щатите.

Коментар

Подкрепям Дядо Владо, макар че съм "зелен" още тук . За WJ до колкото знам навигация се е инсталирала заводски, само в много редки случаи за много богати клиенти. Било е нещо като супер екстра, аналогично на ABS-а примерно '88-'94г . както и да е. Моята е също WJ '02г , също съм се интересувал за фабрична навигация и също съм разбрал, че няма такава.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          ... на тези машини няма "заводска" навигация, мултимедия и т.н.
          ...
          В "WJ-библията" пише друго:

The RB1 is available as a factory installed option on 2004 Grand Cherokee models (except Laredo 2WD), as well as on many other 2004 Chrysler vehicles (see list below). It appears that all of the factory installed RB1 systems include the remote 10-disc CD changer as part of the option package.The RB1 will NOT work in vehicles outside of North America. No maps have been available other than for the U.S. and Canada. There are no future plans to offer maps for other countries. A model RB3 us offered in European countries.

http://wjjeeps.com/nav.htm

http://wjjeeps.com/nav_rb4.htm
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре, да ви светна тогава - става въпрос за ето това...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jeep 1.jpg
Прегледи:1
Размер:106.1 КБ
ID:5699436Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jeep 2.jpg
Размер:102.4 КБ
ID:5699438Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jeep 3.jpg
Размер:146.4 КБ
ID:5699439Прави се специално за Jeep Grand Cherokee WJ и върви комплект с антена за GPS, антена за радио и TV, с кабели и всичко необходимо за повече удобства в стария Гранд Аз лично се поинтересувах дали някой знае добри майстори на аудио системи и по-специално по навигации на мултимедии.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              В "WJ-библията" пише друго:
              Сам си дал отговор 2004.......
              Към пусналия темата - дай снимка поне на уреда. На два дина има много работи които пасват, виждал съм каво ли не, ама "афтър" и някои не работят с "всички екстри". Дори надписа джип или крайслер не е критерий за съвместимост и оргиналност......

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlyooo Преглед на мнение
                Добре, да ви светна тогава - става въпрос за ето това... Прави се специално за Jeep Grand Cherokee WJ ...
                Силно се съмнявам да се прави "специално за WJ". Силно ми прилича на един модел китайска свирка с навигация, която става да се сложи на няколко модела на Крайслер, в т.ч. и на WJ, но май няма много гаранция, че съвместимостта с управлението е волана е пълна.

Тези неща обикновено са с операционна система Windows CE и често имат предварително качен навигационен софтуер IGO8. Ако нямат нищо, може да се качи или въпросния или Garmin Mobile XT.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Съгласен съм с Чавдар. Управлението на волана обаче работеше до едно време. В менюто видях, че има настройка/избор на бутоните за управление, но трябваше да се пишат някакви кодове, доколкото разбрах и до там спрях. Софтуер-а е Windows. Моля, да ме упътите към някой, който се занимава с такива работи. Благодаря Ви!

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlyooo Преглед на мнение
                    Моля, да ме упътите към някой, който се занимава с такива работи. Благодаря Ви!
                    Пиши едно "лично" на elbgt. Не му е работа въобще, но понякога от спорта се зрива така дълбоко в проблема, че се чувствам като сърфист пред тунелопробивач, (а не е като да не чета и да се ровя) ако е взпрепятстван, ще търсим друго решение..........

Коментар

Тенко 0879 581570. питай го.

Коментар

Благодаря на всички за насоките. Дано да свършиме работа

Коментар

Здравейте,
                          Интересувам се от мнения за такава китайска мултимедия,навигация итн.
                          Мисля да монтирам на KJ,предупредиха ме,че може да не сработи волана.
                          Но изобщо как се държи навигацията,машината като цяло...

Коментар

Подобно на темата до скоро и още се занимавам мнооого с ВАГ-групата. В една А3-ка имаше такава китайска свирка. На пръв поглед не разбрах че е такава(защото изглежда 95% като оригиналната). После започнах да си играя с нея и понеже пречеше я свалихме с колега. Надпис за модел йок, номер също...Играх си с менюто. Впечатлението ми е че има някакви неща направени наполовина. Тунера не е силен, и шуми в София на оригинална антена с усилвател Ауди. Качеството на дисплея си беше зле. Ако и сигнала на ГПС-а е слаб направо се обезсмисля. Беше стар модел обаче на 3-4 години, а китайците от тогава дръпнаха много!

Внимателно искай демонстрация на това какво купуваш преди монтаж, и го гледай внимателно! Тествай ГПС-а и хендсфрито в повишено внимание, както и всяка друга функция заради която купуваш това устройство. Предварително питаш за гаранционна поддръжка на софтуеъра, и след гаранционната такава! Успех, напиши две думи ако скочиш в дълбокото!

Коментар

Снощи завърших с поставянето на моя двоен дин, 3 дена рязане, пилене , лепене и облепяне. Е накрая краиния резултат ми хареса. Единственото което не можах да вържа защото няма как е управлението от волана, от гранда излиза цифров сигнал, а дина очаква аналогов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X