Здравейте колеги.Седалките на джипката не греят изобщо,на какво може да се дължи?Ако са бушони кои са и къде да ги търся?Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подгряващи седалки.Не топлят
Свий
X
-
От: Подгряващи седалки.Не топлят
Кога установи ,че не работят ? Момчетата от автомивките имат навика да се придвижват на колене и може да са повредили нагревателите. На мен ми изчезна подгрева заради не работещ алтернатор. Компа засича малко ток в акумулатора и почва да пести,като изключи първо подгрева на седалките.Търсих причината в бушоните,а след 3 дни ми умра акумулатора.Тъкмо се канех да разпоря седалките...Не знам обаче как е при Джийп...Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
На моите няма подгряване и също не топлят. Странно.
Сега кажи с кой мотор е и коя година, че има леки разлики.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gamatos Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Седалките на джипката не греят изобщо,на какво може да се дължи? ...
И, като питаш за нещо, вземи да споменеш за каква кола става въпрос) Никой не е длъжен да ти проверява публикациите назад във времето, та да разбере на какво се возиш.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ако са реотани се проверява лесно.Мерим съпротивление на разкачен куплунг на седалката.При липса на такова - прекъснати .При липса на куплунг - липсват и реотани. При съпротивление няколко ОМА , търсим по напред във веригата - бушон, копче и т.н. Не разбрах само тези седалки някога подгрявали ли са? Че по някога при нов внос с цел да се изтъкнат повече "екстри" , някой споменават и въпросното подгряване....а то дефакто липсва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от caby Преглед на мнениеНе разбрах само тези седалки някога подгрявали ли са? Че по някога при нов внос с цел да се изтъкнат повече "екстри" , някой споменават и въпросното подгряване....а то дефакто липсва.
https://www.youtube.com/watch?v=eek-BU0t6yMО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Предпочитам да не ми работи подгрева на седалката, вместо да рискувам да ми се запали такавата.
И на моя гранд не работи, но само на шофьорската. Явно предишния/те собствек/ци са притежавали огромни и тежки задни части, защото седалката буквално изглежда изнасилена.РенеГАД
VW Golf V Variant 1.9 TDI
Honda HR-V 1.6i 4WD
"Of all the things I've lost I miss my mind the most."
Коментар
-
Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение. . Явно предишния/те собствек/ци са притежавали огромни и тежки задни части, защото седалката буквално изглежда изнасилена.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Дали прочете тази тема:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=193284WG Limited 2.7 CRD 02
WG Overland 2.7 CRD 04/05
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар