Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгряващи седалки.Не топлят

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подгряващи седалки.Не топлят

Здравейте колеги.Седалките на джипката не греят изобщо,на какво може да се дължи?Ако са бушони кои са и къде да ги търся?Благодаря предварително.

От: Подгряващи седалки.Не топлят

а каква е джипката?
    WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Черна с черни стъкла.

Коментар

Кога установи ,че не работят ? Момчетата от автомивките имат навика да се придвижват на колене и може да са повредили нагревателите. На мен ми изчезна подгрева заради не работещ алтернатор. Компа засича малко ток в акумулатора и почва да пести,като изключи първо подгрева на седалките.Търсих причината в бушоните,а след 3 дни ми умра акумулатора.Тъкмо се канех да разпоря седалките...Не знам обаче как е при Джийп...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

На моите няма подгряване и също не топлят. Странно.

Сега кажи с кой мотор е и коя година, че има леки разлики.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от gamatos Преглед на мнение
            Здравейте колеги.Седалките на джипката не греят изобщо,на какво може да се дължи? ...
            Най-вероятно на изгорели реотани.

И, като питаш за нещо, вземи да споменеш за каква кола става въпрос) Никой не е длъжен да ти проверява публикациите назад във времето, та да разбере на какво се возиш.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Извинявам се колеги.Джипката е гранд чероки 2.7 crd limited.Просто не топлят от както я имам от август миналата година.

Коментар

Ако са реотани се проверява лесно.Мерим съпротивление на разкачен куплунг на седалката.При липса на такова - прекъснати .При липса на куплунг - липсват и реотани. При съпротивление няколко ОМА , търсим по напред във веригата - бушон, копче и т.н. Не разбрах само тези седалки някога подгрявали ли са? Че по някога при нов внос с цел да се изтъкнат повече "екстри" , някой споменават и въпросното подгряване....а то дефакто липсва.

Коментар

При мен пък не греят реотаните на задния джам. Да му мислят тея дето бутат

Коментар

Първоначално публикуван от caby Преглед на мнение
                    Не разбрах само тези седалки някога подгрявали ли са? Че по някога при нов внос с цел да се изтъкнат повече "екстри" , някой споменават и въпросното подгряване....а то дефакто липсва.
                    Ако липсва подгряване ще липсват и бутоните за него, та gamatos няма как да разбере дали работи или не

https://www.youtube.com/watch?v=eek-BU0t6yM
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Предпочитам да не ми работи подгрева на седалката, вместо да рискувам да ми се запали такавата.

И на моя гранд не работи, но само на шофьорската. Явно предишния/те собствек/ци са притежавали огромни и тежки задни части, защото седалката буквално изглежда изнасилена.
                      РенеГАД
                      VW Golf V Variant 1.9 TDI
                      Honda HR-V 1.6i 4WD
                      "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
                        . . Явно предишния/те собствек/ци са притежавали огромни и тежки задни части, защото седалката буквално изглежда изнасилена.
                        Седалката на WJ е направена от некачествен говнолин и чупенето й е сред стандартните болежки на модела.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

При мен никога не са работили,от както го имам джипа.Ще пробвам да замеря но много ме съмнява,че няма да тръгнат

Коментар

Дали прочете тази тема:
                            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=193284
                            WG Limited 2.7 CRD 02
                            WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

бушон номер 20

http://www.wjjeeps.com/fuses.htm
                              WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X