Здравейте колеги , вчера купих на сестра ми един Компас 2008 година, тук от Германия и още не и съм го пратил . 2.4 бензин 170 коня, с заводски газов инжекцион на 117 000 км . Като го изпратя другата седмица към България ще видят в сервиз по историята какво е сменяно и какво не е, че книжката сервизната много постна смао интервалите на масло. ПОследно е била на 90 000 км в сервиза...та да попитам някой неща. На колко километра се мени ангренажа ..., какви са особеностите и какво е належащо да се смени ако имат някои косури. В момента е с лети джанти 17, но в багажника има 19-ки които са огромни според мен и сигурно ще ги продават , въпреки че има документ от производителя , че разрешава с тях да се кара, заради прегледа е този документ предполагам , че тук не може да се кара с друг цолаж освен предписания от производителя. Друго не се сещам да питам , че грам не ги разбирам тези "дрангалосници" , ако знаете нещо което им е слабо място и да се погледне навреме , моля споделете.
Благодаря и предварително.
Последно редактирано от casparcho; 22-01-16, 17:48.
а..едно дабра новина....не съм ама грам грам запознат с тях , аз за първи път го видях вчера... нещо скорости да правят проблеми диференцяли ....как са 4х4 постояннно или може варианти само с предно ...?
Скоростната кутия е CVT (вариаторна) , масло се сменя на 150 000 км. само с Mopar CVT+4 , не е слаба но при повреда ремонта е скъп (верига+валове и т.н....)
Постоянно 4х4 с бързи и бавни , добър избор !
Успех !
Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Ако е необходимо ще го преведа
Има и базов модел 4х2 , но е с по-малките мотори и ръчни скорости .
На CVT кутията и мотор 2,4 по-долу са описани двете системи на 4х4 !
The Compass also features two electronically controlled four-wheel drive systems. Freedom Drive I and Freedom Drive II, Freedom Drive I is a full-time four-wheel drive system with locking capabilities; Freedom Drive II is based on Freedom Drive I but by using the vehicle's CVT transmission it is capable of a 19:1 gear reduction simulating a low-range usually found in vehicles with dedicated transfer cases.
Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Няма значение каква е кутията, бавни няма. По принцип това си е чисто предно, на моделите който са 4х4 има един механизъм който обръща въртящия момент на 90 градуса, към задния диф. Кардана се върти постоянно, но задния диф преценява кога ще се подаде въртящ момент към задните колела, едва след като предните пробуксуват. Типичен паркетник.
Коментар