Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Амортисьори

Колеги малко помощ в избора на амортисьори.
    Джипа на който ще се монтират е Jeep Cherokee XJ 2000г.
    Джипа е все още с оригиналните амортисьори ,и е в заводско състояние.Но мисля до лятото да е повдигнат с до 2"- 3" максимално.
    Дилемата е следната между няколко фирми и един Offroad center:
    Бюджета ми за амортисьори е до 200лв. за брой.Трябват 4бр. амортисьори.

1.Rough country N20 2"-4" 138лв./бр.
    2.Skyjacker 0"-3" 173лв./бр.
    3.Rancho Rs5000 : предни 164лв./бр. ;задни 146лв./бр.
    4.Offroad Center Казанлък

Rough Countryto и Skyjackera ги гледам в offex.pl
    Ranchoto от Тех-ко като са със 2 седмица доставка.
    За Offroad центъра ме насочи човек който е ходел и е доволен, но не знам дали се вписват техните амортисьори в бюджета.
    Към кое ще ме насочите колеги ,кой от вариантите е най удачен като цена-качество

Благодаря предварително.

От: Помощ за Амортсьори

Колега кажи как ще го ползваш.

Коментар

От: Помощ за Амортсьори

Джипа предимно ще се използва за риболов.
      Но също така и за лек offroad и разходки.
      По състезания няма да се пуска.

Коментар

От: Помощ за Амортисьори

аз съм с Казанлъшките от около година и половина и мога да ти предложа да ги видиш на живо. за другите не мога да дам мнение.дал съм телефон за връзка на ЛС ако искаш се обади.

Коментар

Първоначално публикуван от KrasenLFC Преглед на мнение
          .....
          .......

.....
          Към кое ще ме насочите колеги ,кой от вариантите е най удачен като цена-качество
          Аз бих погледнал колега , който има същия джип и е сменял амортисьори. Той най точно ще ти каже и покаже. По някога не е нужно да се дават куп пари за нещо което е прехвалено или лъскаво. Практичния съвет е най добрия. Око да види , ръка да пипне . Пиши какво си избрал и вкарай снимки, че и ние да погледнем.

Коментар

Първоначално публикуван от KrasenLFC Преглед на мнение
            Колеги малко помощ в избора на амортисьори.
            Джипа е все още с оригиналните амортисьори ,и е в заводско състояние.Но мисля до лятото да е повдигнат с до 2"- 3" максимално.
            Дилемата е следната между няколко фирми и един Offroad center:
            Бюджета ми за амортисьори е до 200лв. за брой.Трябват 4бр. амортисьори.

Rough Countryto и Skyjackera ги гледам в offex.pl
            Ranchoto от Тех-ко като са със 2 седмица доставка.
            За Offroad центъра ме насочи човек който е ходел и е доволен, но не знам дали се вписват техните амортисьори в бюджета.

Благодаря предварително.
            Вземи си 2 предни и 2 задни от Гранд чероки ZJ и не се занимаваи с глупости . По дълги са от на черокито, по дебели и здрави.

Коментар

А като са по-дълги и джипа няма лифт,не опират ли в крайно долно положение?

Коментар

Първоначално публикуван от caby Преглед на мнение
                Аз бих погледнал колега , който има същия джип и е сменял амортисьори. Той най точно ще ти каже и покаже. По някога не е нужно да се дават куп пари за нещо което е прехвалено или лъскаво. Практичния съвет е най добрия. Око да види , ръка да пипне . Пиши какво си избрал и вкарай снимки, че и ние да погледнем.
                Предложих му на колегата пуснал темата да види на живо моето чероки(1990) и да прецени как се държат амовете на Казанлък,но той си знае все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от veso-o Преглед на мнение
                  А като са по-дълги и джипа няма лифт,не опират ли в крайно долно положение?
                  Колегата е написал, че ще го повдига с 2-3'' , за стоков незнам не съм пробвал.

Коментар

Колега Takshara нямам скоро път към Казанлък и няма как да ги видя просто.
                    За сега съм се спрял на цял лифт комплект на Rough Coutry.Това е :
                    http://offex.pl/3-rough-country-lift...erokee-xj.html
                    Крайното решение може би ще се вземе след срещата Стара Загора и Приятели.
                    Там мисля да разпитам доста как е най добре да постъпя .

Коментар

Аз съм с маслени Skyjacker и ти ги препоръчвам, защото возят драстично по-меко от газовите. Цената е по 148 лв. Колата ми беше с фабрични газови амортисьори. Смених и 4-те преди 80 хил.км. и съм доволен. С газови, колата се люшка по-малко, но ако си в стоков вид или до 2 инча и не ходиш много по офроуд преходи със странични наклони, всичко е в норма. С маслени ще ти друса по-малко. Имай предвид, че въпреки, че ти препоръчвам Skyjacker, моделите, които са бюджетни и Северноамерикански, са произведени в Мексико. Skyjacker са с разтяг за лифт до 3инча и ако след време решиш да вдигаш XJ-ия над 2 и до 3 инча, няма да се харчиш отново за амортисьори, сравнимо с покупка на стокови.
                      http://offex.pl/jeep-en/cherokee-xj-...lejowe-en.html

Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X