Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загасна и не пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Загасна и не пали

Гранд Чероки 95, 5,2. Загасна в движение и не иска да пали. Дето се вика ток да те убие, бензин да те удави и не иска. Разбирам, че е пред Нова година, но ме разберете и мен. Без колата!!?!?! Кой жичкаджия може да помогне в "Света троица"? Моля ви, помощ!

Завчера беше на газаджия. Свърза едни кабели и работеше на 6! Днес му се обадих на същия, но отказа да помага. Каза да си търся жичкаджия.

От: Помощ, колеги! Загасна и не пали.

Според мен колега трябва да се проверят връзките които е правил газаджията. Най вероятно там да е проблема след като е правил нещо си предния ден.Успех

Коментар

Това са симптоми на датчик на коляновия вал.

Коментар

Колега не знам кой ми изтри поста, но вземи се обади да мина да я видя и без това съм ти на две крачки. 0878 944 606
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Колега не знам кой ми изтри поста, но вземи се обади да мина да я видя и без това съм ти на две крачки. 0878 944 606
          На всеки може да се случи и е крайно неприятно. Но ме впечатли поста на Колегата Quadra ! С 2 думи,обади ми се,идвам да я видя!
          Дано има повече такива отзивчиви Колеги. Весели празници и безаварийни километри
          jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Бат Ванко аз за това съм дал една година от живота си много пари и нерви да направя и стегна аварийния камион за да може да се помага на хора закъсали някъде на място. Сега отново очаквам да го затрият и тоя пост че било спам. Какъв спам бре хора, нали има всичко необходимо да го видя на място и инструменти и машини за диагностика и опит. Написах му а колегата още вчера вечерта но някой изтри поста. Ако беше останал можеше вече да сме свършили работа. Сега вече е такова време че вероятно ще стане догодина.
            Последно редактирано от quadra; 31-12-15, 11:51.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Бат Ванко аз за това съм дал една година да направя и стегна аварийния камион за да може да се помага на хора закъсали някъде на място. Сега отново очаквам да го затрият и тоя пост че било спам. Какъв спам бре хора, нали има всичко необходимо да го видя на място и инструменти и машини за диагностика и опит. Написах му а колегата още вчера вечерта но някой изтри поста. Ако беше останал можеше вече да сме свършили работа. Сега вече е такова време че вероятно ще стане догодина.
              Що се правиш на ущипана мома?!? Направил си сервизна кола и предлагаш услуги - моля

Техническият раздел за Jeep се обърна на място за ловене на клиенти. Всякакви „оферти“ ще бъдат изтривани. Включително и такива за „лочене на кафе“ ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Аа без такива, ако не взимаш пари никакви услуги не са а помощ на закъсал колега. Всичко друго е лобиране Чавдаре.

Коментар

Първоначално публикуван от са6о Преглед на мнение
                  Това са симптоми на датчик на коляновия вал.
                  Ами не само, може и да е компютър, и бобина и палец-капачка, и прекъснат (даващ на късо) кабел, бушони и т.н......

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Включително и такива за „лочене на кафе“ ...
                  ....понеже това са мои думи, ако не идват да "лочат кафе", как ще събирам знания (информаци) за патологични състояния, и после как да помагам (понякога и за пари)?
                  Трябва компромис между "печалбарство" и "андрешковщина"....

П.П. Кафето винаги е от мен....

.....ако не взимаш пари......
                  В един именит сервиз са правили ремонт (за пари) на моста, след 500км. той извил, а те казали "карай да олегнат лагерите, после ще го настроим"....
                  Последно събирам информация как работи онази проста част нареченч диференциал, че във форума се вихрят много неща със които не съм съгласен, а знаещите не споделят (или е някъде погребано в "архив").....

Аз ако не съм 100% сигурен в диагнозата или извършения от мен ремонт си подвивам опашката и не вземам, пиша си го в графа "разходи за обучение"....
                  Последно редактирано от дядо владо; 01-01-16, 10:37.
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз пък споделям всичко що знам но на живо, на конкретния човек като пита за конкретно нещо. И за диференциалите и за всичко. Защото иначе стават много виртуалните специалстори дето са го виждали това същото нещо ама отдалече... И се получава "Дима здравей, тук съм при моя майстор, разглобихме "еди си кво" ама сега не заем как да го накараме да работи, ей са ще ти дам момчето да му разкажеш..."
                    Е благодаря, да приличам на това?

Коментар

Опита ви кой Jeep сочи като най-безпроблемен? Откъм рибарство, не за тежки безпътици, модели до 2008-ма.

Коментар

Честита Нова година на всички!
                        Голямо БЛАГОДАРЯ на quadra-та, за отзивчивостта и готовността за помощ.
                        Може да съм "млад" участник във форума, но да кажа на модератора, че да говори ЗА ПАРИ,
                        когато са откликнали на човек в нужда-
                        на връх Нова година Е КОЩУНСТВО!!!
                        quadra, още един път, БЛАГОДАРЯ!

Коментар

Първоначално публикуван от jeepoveze Преглед на мнение
                          че да говори ЗА ПАРИ, когато са откликнали на човек в нужда-на връх Нова година Е КОЩУНСТВО!!!
                          Тел 112 не става импулсен по празниците, както и "Пирогов".....и понеже на съседа умря брат му (около мой набор) и гробищарите нямат празнична тарифа.
                          Който може и иска помага.......
                          По темата - сподели моля какво и е било на колата.....
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Владко ключето за смяна газ-бензин превключило веднага (колата е с обикновена газова с плочка). Човека запалил и покарал малко, изпарителя се преквалифицирал на разходен съд за течна газ и колата се задавила. Пробвал човека на бензин но ясно че няма как да стане докато не ограничи притока на газ. И след известно време като отишъл да я пали - всичко живнало по простата причина че газта се изветряла за това време.
                            Относно безпроблемните коли -няма безпроблемна стара кола. Каквато ще да е. И с Фулдата съм работил навремето и се нагледах на страхотни ядове с "Абсолютно неубиваемите и безпроблемни Тойоти", и с какво ли не. Моето мнение, както и на други колеги е - тази която е най-малко изтормозена и има най-малко колхозинг е най-безпроблемна. Въпреки че аз съм имал две абсолютно безпроблемни коли - Чероки 3.7 (там предполагам че просто защото беше наистина нов - 60 хиляди и чисто асфалтова) и Вланглер YJ 4.0 - взет на 200+ хиляди и за една година му навъртях 70+ хиляди (ползвах го за служебна кола за командировки, около 20-25% само оффроъд, другото гонкане по пътища и магистрали). Не че и него не го счупих де, ама след доста тормоз. С всички други съм имал някакви занимавки винаги.

Коментар

Благодаря! Ще гледам и за години към края на модела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X