Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софтуер за четене на грешки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Софтуер за четене на грешки

Здравейте колеги!
    Честита Колега, здраве и щастие на всички!

Тъй като ми предстои ходене по огледи във връзка с евентуална покупка на Grand Cherokee, от доста време чета и събирам информация за марката и модела.

Това с което искам да се подготвя е лаптоп с кабел за да прочета грешките на компютъра.
    Четох за метода с ключа, но той не дава информация за всички грешки, а търсенето и обикалянето по сервизи в градове които не познавам и с коли без номера не е оферта.

Имам OBD2 преходник с който си диагностицирам Фиата от много време и работи отлично. Да кажем че ще работи и с Jeep

Сега търся софтуер за Jeep. Намерих една стара тема, но там няма отговор.
    В този сайт има безплатна програма:
    http://jeepswj.com/software/

Обаче е в статията и скрийншотовете пише че програмата е само за 2.7CRD.
    Някой дали въобще го е пробвал? А дали ще тръгне и за бензиновите мотори?

Поздрви,
    Митко
    "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

От: Софтуер за четене на грешки

Всички грешки и показатели се четат с фирмен скенер. Има професионални скенери които са по няколкостотин долара и четат почти всички грешки. Има и прости ОБД четци по $10 с които работи Torque Pro софтуера примерно които четат стандартните ОБД грешки но не и фирмено специфичните кодове на Крайслер. Та това ти е избора общо взето.

Коментар

Пиши в олх "диагностика delphi" е не е безплатна но мисля ще ти върши работа
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

При мен е софтуер плюс хардуер чете всичко поддържа редица сервизни функции като обезвъздушаване на спирачките, изключване или напротив активиране на избрана дюза или бобина, различни по предназначение релета и клапани и тп. Сканира и автомобили далеч преди OBD II стандарта. Доколкото съм говорел с колеги всичко що е по протокол ELM 327 не може да "навлезе по-дълбоко" и чете само основни данни.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
          Пиши в олх "диагностика delphi" е не е безплатна но мисля ще ти върши работа
          Днес опитах с Делфи-то , но нещо не се получи. Май пропускам нещо с този софт. ( за 2,7 CRD ) става въпрос .Ако някой е опитвал, да сподели че и мен ме вълнува диагностиката.

Коментар

С Делфи не става , може евентуално само бензинов и то само мотора със съмнителен успех !
            Bosch KTS по-добре ще чете мотора на 2,7 но само толкова !
            Еди Рангелов : 0885 088 444
            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

WITECH VCI POD Diagnostic Tool с това става,това е най ново предишните му версии от-до 98-2010г Chrysler StarMOBILE,StarScan.До 98г DRB-III
              Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X