Здравейте колеги,нов съм и от скоро имам Джееп Компас 2007г.Проблема ми е,че не единия фар късите не светят.Дълги има но не и къси.Как да реша този проблем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джиип Компас 2007г. проблем с късите светлини
Свий
X
-
От: Джиип Компас 2007г. проблем с късите светлини
Утре ще ходя до Мерцедес представителството да я закачът на компа,и поне да ми кажат защо и къде е проблема.А после ще го решавам или побългарявам другаде.На колкото майстори ходих,всички търсиха бушони в купето,и ми казваха,че нямало как да няма груги бушони.
Коментар
-
Че то в нашия регион няма Мерцедес сервиз, има ДарсАуто в Бургас които са представители на Мерцедес, обаче откакто им напусна главния диагностик и майстор
Мирослав и отиде в чужбина, немогат да сменят и масло , па камоли да ти решат проблема. Виж може да го побългарят някакси. Защо не отидеш до Краси на Боша, там с сигурност ще ти решът проблема.
Коментар
-
Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениеТоя Мирослав не беше ли костюмарче, дето приема колите и лъже хората и не знае на коя страна се върти мотора?
Коментар
-
Да ти кажа аз.
Горят крайните транзистори вътре в блока.
Има решение за 20 лева има и .. за 1200
Интересно ми е, ко ще ти кажат от Дарс.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар