Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се отваря капак...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се отваря капак...

Здравейте, колеги. Питането ми е следното- как мога да отворя предния капак на WJ при положение, че жилото се откачи откъм капака...Когато дърпам палеца от купето, чувам как отпред зад маската стърже леко по механизма...Най-вероятно се е получило след смяната на водния радиатор, когато разглобих всичко отпред, за да стане работата...Ако някой се е зблъсквал с проблема да помогне, защото не ми се чупи маската за да стигна до жилото и да го закача...Предварително благодаря за съдействието.
    GRAND 3.1 за кеф
    А 3 1.8 5v за адреналин
    VITARA 1.6 за off-лов

Re: Как се отваря капак...

На ZJ като леко като напънеш капака на горе, се виждат болтовете на лостчето което го заключва. Може да се вкара ключ и да развиеш болтовете и капака се отваря, а лоста си оставя в заключващия механизъм....
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

От: Как се отваря капак...

Разбрах идеята, ще пробвам, благодаря
      GRAND 3.1 за кеф
      А 3 1.8 5v за адреналин
      VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

Re: Как се отваря капак...

Извинявам се ... малко неразбираемо и объркано съм го написал ... писах го от телефона Дано си ме разбрал правилно
        Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
        0886/872-646

Коментар

Пък ела да го гледаме ( имам ВеДжей под ръка)..........
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Няма ли как да се бръкне между двигателя и радиатора и да се отвори капака.Това съм го правил на 2 мои коли като на едната бърках през халогена, а на другата между радиатора и двигателя .
            Suzuki Samurai 420i

Коментар

Дедо, на 300км. съм, а тече нафта доста и без отваряне няма да стане...Ще викам Неволята и помощ от приятел
              GRAND 3.1 за кеф
              А 3 1.8 5v за адреналин
              VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

Здрасти колега. Отвори ли капака, и ако операцията е успешна разкажи за "чалъма" на отваряне. Мисля, че ще е полезно за всички. Доста често се случва проблем с капаците.Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X