Здравейте колеги, имам следния проблем при моя вранглер, като дам на контакт ми светва лампата за кюча, дали проблема е от самия чип на ключа или компютъра, ако някой е имам същия проблем да каже какво е правил,за да запали.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Jeep wrangler TJ 4.0 не пали
Свий
X
-
От: Проблем с Jeep wrangler TJ 4.0 не пали
Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнениеЗдтасти , втори ключ нямаш ли ?или беше кайфе,
мъ не рАкия
. Мокси да си каже
.....
Първоначално публикуван от moksi Преглед на мнениеЗдравейте колеги, имам следния проблем при моя вранглер, като дам на контакт ми светва лампата за кЛюча, дали проблема е от самия чип на ключа или компютъра, ако някой е имам същия проблем да каже какво е правил,за да запали.
кАжи к'ъф е проблема, за да мислим как да ти помогнем, що'т на запотЕна чаша с лед и рАкия ми не излиза0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Кажи къде е колата да мина със сервизното камионче да я видя и ще си каже и майчиното мляко.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Еди втори ключ имам с него пак не иска да запали,дядо Владо на моменти пали и работи,но много рядко,а също запали и веднага гасн, и най често само върти без да пали , джипа се намира в кв.Обеля на ул.Гайдарче близо до бул.Ломско шосе има един гараж с камиони вътре при камионите е джипа,само кажи телефони и име за да се разберем допълнително за кога да минеш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от moksi Преглед на мнениеЕди втори ключ имам с него пак не иска да запали,дядо Владо на моменти пали и работи,но много рядко,а също запали и веднага гасн, и най често само върти без да пали , джипа се намира в кв.Обеля на ул.Гайдарче близо до бул.Ломско шосе има един гараж с камиони вътре при камионите е джипа,само кажи телефони и име за да се разберем допълнително за кога да минеш.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от moksi Преглед на мнение,само кажи телефони и име
Под всеки мой пост има черта и - "0877 17 07 27 .......повече с части купени от "Вест ауто" няма да работя!" като да е телефонен номер......
......
П.П. .....и не че не сменям с части които са купени от "Вест ауто", ама гледам х4 преди монтажа
Колкото до името ...... и съм Владо (Владимир) и съм дядо (от около 7 години) и на аватара съм си аз....."джип4о" зад мен вече го няма0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Запали гадинката, мишка понагризала КАН-шината....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Баш тва си е, даже не си намираше модулите...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеБаш тва си е, даже не си намираше модулите...0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар