Обява

Свий
Няма добавени обяви.

вьпрос относно температурата на маслото аск на 3.1тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• вьпрос относно температурата на маслото аск на 3.1тд

сменях кутия сега скоростите се редят добре само при по продьлжително каране светка о/д и температурата на маслото на кутията.може ли да е от запушен охладител.някои ако е имал сьшия проблем нека помогне
    Последно редактирано от Ясен; 08-12-15, 12:22.

От: вьпрос относно температурата на маслото аск на 3.1тд

Лампата за овердрайв светка когато компютърът е решил че има проблем с трансмисията, в случая - заради температурата. Да, може да е нещо запушено по охлаждащата система, клапа, термостат. Другата възможност е старо масло в кутията или просто датчик.

Коментар

Я не го мъчи тоя автомат, и така му идва нанагорно на глупавата 42-ка а вземи един хубав външен радиатор трансмисионен и поне му удължи агонията.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

проблема се оправи сложих му вьншен маслен радиатор от бмв и машината заспа.стана като заводски монтирах го отпред между бронята и радиаторите и кутията пее.

Коментар

Първоначално публикуван от as2010 Преглед на мнение
          сменях кутия сега .........някои ако е имал сьшия проблем нека помогне
          Пиши от къде си, кутията е за рециклиранае......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

аз сьм от козлодуи имам автосервиз но не биах се сбльсквал с такьв проблем.машината я карам няколко дни така засега работи мн.добре джипа е на клиент и това му е 3та кутия

Коментар

Първоначално публикуван от as2010 Преглед на мнение
              Аз сьм от Козлодуй. Имам автосервиз, но не бях се сбльсквал с такьв проблем. Машината я карам няколко дни така, засега работи мн.добре. Джипа е на клиент и това му е 3та кутия.
              Провери колко масло минава през охладителя, по спомени за 20сек. трябва да е около 1л.
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

клиента вчера си бзе джипа аз минах близо 200км на всякакьв терен без проблеми .сега маслото циркулира свободно и с много по ефикасно охлаждане което е по добре и за кутията

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Провери колко масло минава през охладителя, по спомени за 20сек. трябва да е около 1л.
                  Имаш много(граматическа) работа и в по-горната тема.На мен вече ми омръзна да пледирам за правопис.Тенденция...тъжно.
                  Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X