Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Jeep Cherokee 2.5 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Jeep Cherokee 2.5 TD

Здравейте, нов съм в форума и най-вероятно темата не си е на място за което се извинявам.
    Проблема ми е че помпата на джипа ми протека Jeep Cherokee 2.5TD (VM мотор 113 к. с.). Закарах го на ремонт в сервиз на bosch в Пловдив (сервиз Ребо) уж го ремонтираха, теча беше оправен, но взе да пуши, пали много трудно (от 6-ти 7-ми даже 8-ми път) няколко пъти им го карах да си до оправят работата но така и не си свършиха работата, и реших да се оправя сам но не разбирам много много от нафтови помпи и реших да попитам от къде може да е решението на проблема, ако е в аванса от къде се дава и ако има други варианти за решението на тези проблеми какви са.
    Пак се извинявам ако не е мястото на темата тук но съм нов във форума и не можах да намеря информация в форума.

От: Проблем с Jeep Cherokee 2.5 TD

Обади се утре и ще ти кажа при кой да идеш.
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

Коментар

"маисторите" в кавичка са сменили само уплатненията моя съвет е виж дали колелото на гнп-то е с шпонка, ако е с шпонка няма как да се обарка центровката защото колелото влиза само по един начин.Ако няма шпонка "маисторите" може да са обаркали центровката.Виж също и центровката на ангренажния ремак.

Коментар

Първоначално публикуван от sabiqta93 Преглед на мнение
        "маисторите" в кавичка са сменили само уплатненията моя съвет е виж дали колелото на гнп-то е с шпонка, ако е с шпонка няма как да се обарка центровката защото колелото влиза само по един начин.Ако няма шпонка "маисторите" може да са обаркали центровката.Виж също и центровката на ангренажния ремак.
        Тоя двигател няма нито ангренажен ремък нито верига ,възможно е да е сбъркана центровката а може да пада и горивото, провери първо горивото и свещите после търси причина другаде.
        Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sabiqta93 Преглед на мнение
          Въпросното колело има два шпонкови канала а маркери . Възможно е специалистите да са зацепили помпата в неподходящия канал. И също , без да искат да са превъртели един зъб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X