И така,здравейте ,патиланци!При мен ситуацията е такава:изпарения в купето,намаляване на течността в раз. съд и мъгла на стъклото.Смятам да лекувам с пипер.Какво мисли патиланско царство?Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пак парно,пак студ,пак зима.
Свий
X
-
От: Пак парно,пак студ,пак зима.
Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнениеИ така,здравейте ,патиланци!При мен ситуацията е такава:изпарения в купето,намаляване на течността в раз. съд и мъгла на стъклото.Смятам да лекувам с пипер.Какво мисли патиланско царство?Благодаря!Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнениеИ така,здравейте ,патиланци!При мен ситуацията е такава:изпарения в купето,намаляване на течността в раз. съд и мъгла на стъклото.Смятам да лекувам с пипер.Какво мисли патиланско царство?Благодаря!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Darth Преглед на мнениеРедуелд на Холтз. Не зная дали ще стане /ползвал съм го за радиатора на ФВ Пасат и свърши работа/ .
Коментар
-
Тони, разглобил съм маса коли, виждал съм тръбички със сечение над 1 см. буквално затапени с добавки за спиране на течове и т.н.
В охл. система на тоя ДВГ има маса такива периферни възли (освен радиаторите), които гаранция, че ще затапиш и това после няма оправяне!
Ако не ти се занимава, продай джипа така, отколкото да го съсипеш тотално.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар